Інтеграція мобільного застосунку ПРРО Cashalot з мобільними POS-терміналами 3 в 1 від Printec

26.01.2024
602

Мобільні POS-термінали 3 в 1: як вони допомагають бізнесу

Мобільні POS-термінали 3 в 1 — це сучасні пристрої, які дозволяють приймати безготівкові платежі, реєструвати розрахункові операції у податковій службі і друкувати чеки. Вони поєднують в собі функції платіжний термінал, програмний РРО і принтер чеків, що робить їх зручними та економічно вигідними для використання у різних сферах бізнесу. 

Переваги мобільних POS-терміналів 3 в 1

  • Компактність і мобільність. Мобільні POS-термінали 3 в 1 мають невеликі розміри і вагу, що дозволяє легко переносити їх з місця на місце. Вони ідеально підходять для бізнесу, який потребує гнучкості і мобільності, такого як роздрібна торгівля, доставка, таксі, кур'єрські послуги, виїзні майстри тощо. З мобільними POS-терміналами 3 в 1 ви можете приймати платежі та реєструвати чеки в будь-якому місці і в будь-який час, та не залежати від наявності електрики або інтернету.
  • Універсальність і функціональність. Мобільні POS-термінали 3 в 1 працюють на базі операційної системи Android, яка надає широкі можливості для налаштування й інтеграції з різними додатками і сервісами. Встановлений програмний РРО дозволить швидко та зручно провести розрахункову операцію, зареєструвати чек та передати його покупцеві у зручний для нього спосіб.
  • Економія і вигода. Мобільні POS-термінали 3 в 1 допомагають заощадити гроші і місце, оскільки ви не маєте потреби купувати окремо платіжний термінал, фіскальний апарат і принтер чеків. Крім того, мобільні POS-термінали 3 в 1 забезпечують комфорт і зручність як для вас, так і для ваших клієнтів, оскільки ви можете швидко і безпечно приймати платежі у будь-який спосіб: карткою, готівкою, NFC, QR-кодом тощо.

Інтеграція ПРРО Cashalot з терміналом 3 в 1 Castles Saturn 1000 F2

На ринку України зараз представлено багато різних пристроїв 3 в 1 на базі Android, але одним з найпоширеніших є пристрій від компанії Printec, модель Castles Saturn 1000 F2.

Раді повідомити вам, що на цьому пристрої вже можна встановити мобільний застосунок ПРРО Cashalot та використовувати всі можливості програмної каси.

Замовити пристрій Castles Saturn 1000 F2 з встановленим ПРРО Cashalot можна в одному з банків, що надають послуги торгового еквайрингу:

  • ПУМБ
  • Райффайзен Банк
  • SenseBank
  • МТБ Банк
  • Восток Банк
  • ОксіБанк
  • OTP Bank

Для цього необхідно звернутися до відповідального менеджера, підписати договір на оренду обладнання та еквайринг, і повідомити про своє бажання працювати з програмною касою Cashalot.

Зверніть увагу. Вартість оренди обладнання та відсоток за прийом безготівкових платежів можуть бути різними у кожного з банків.

У разі виникнення будь-яких питань щодо налаштування або роботи на пристрої Castles Saturn 1000 F2 з нашим ПРРО, ви можете зв’язатися з нашою службою технічної підтримки або звернутися до одного з партнерів у вашому регіоні.

Телефони технічної підтримки:

+380 67 201 06 46
+380 44 201 06 46

Обрати партнера у вашому регіоні: https://cashalot.ua/#contcts

Більше про мобільний застосунок ПРРО Cashalot читайте у наших попередніх матеріалах:

Інші новини

13.12.2022
Анонс нового функціоналу. Плани Cashalot на майбутнє
Однак, попри труднощі, ми всі продовжуємо боротися, жити і будувати плани на майбутнє. Ми теж маємо плани на наступний рік і вирішили привідкрити таємницю та поділитися майбутніх н...
Детальніше
28.03.2023
СГ перейшов на ставку 2% єдиного податку: чи треба здійснювати перереєстрацію РРО/ПРРО?
Чи потрібно здійснювати перереєстрацію РРО та/або ПРРО з метою виключення інформації, щодо індивідуального податкового номеру в фіскальному чеку, якщо СГ включений до реєстру платн...
Детальніше
18.03.2024
Дії касира, якщо при здійсненні входу ПРРО відмовляє у вході та повідомляє про відкриту зміну на іншому ПРРО
При здійсненні входу ПРРО відмовляє у вході та повідомляє про відкриту зміну на іншому ПРРО, якщо ПЗ одночасно встановлено на два окремі пристрої: що робити касиру?
Детальніше
11.10.2021
ПРРО Cashalot інтегровано до IIKO
Інтеграційних рішень стає все більше! Чудова новина для користувачів облікової системи IIKO — ПРРО Cashalot вже інтегрована в IIKO.
Детальніше
01.08.2023
Про особливості відображення реквізитів платіжних карток у розрахункових документах РРО/ ПРРО – від ДПСУ
Податківці роз’яснили, як відображати реквізити ЕПЗ у фіскальних касових чеках РРО/ ПРРО.
Детальніше
Cashälot
в ефірі