Cashalot у смартфоні — ваш найзручніший ПРРО

11.10.2022
1979

А ви знали, що програмний РРО Cashalot дає змогу вести розрахунки навіть зі смартфона? Мобільний застосунок ПРРО Cashalot — це сучасне, зручне та легке рішення для фіскалізації розрахункових операції, що стане оптимальним варіантом для використання пересувними касами, кур’єрами, кав’ярнями та надавачами послуг за викликом.

Мобільний програмний РРО Cashalot можна встановити на смартфон або планшет з операційними система Android або iOS та під‘єднати до нього будь-яке периферійне обладнання для продажів (принтер для друку чеків, електронні ваги тощо).

Так, за допомогою простого та зручного мобільного застосунку Cashalot касир просто у смартфоні або планшеті може здійснювати такі касові операції:

  • відкриття/закриття зміни;
  • службове внесення/службова видача;
  • продаж товару з наявної номенклатури;
  • використання сканера штрих-кодів;
  • вибір форми розрахунку;
  • формування та реєстрація чеків;
  • формування X та Z-звіту;
  • друк чеків.

Наприкінці вересня 2022 року вже закінчилося бета-тестування мобільного застосунку для Android та була опублікована перша повноцінна версія. Тільки за короткий період після публікації, додаток Cashalot встановили понад 1000 користувачів, відгуки яких дозволили зробити багато доопрацювань, розв’язати наявні проблеми та удосконалити застосунок. Сьогодні мобільний додаток Cashalot — це повноцінний програмний РРО, функціонал якого не поступається десктоп та онлайн-касам.

Важливим є те, що відразу після виходу стабільної та повнофункціональної Android-версії, мобільний ПРРО Cashalot випустив версію для пристроїв з операційною системою iOS. До цієї версії було включено весь вже наявний функціонал, а тому користувачі iPhone та iPad вже можуть скористатися програмним РРО на своїх пристроях, щоб сповна насолодитися зручністю мобільної каси.

Також у мобільному застосунку Cashalot регулярно з’являються нові та дуже корисні фішки. Одним з останніх доопрацювань стала можливість відправлення зареєстрованого чека покупцеві через месенджер. Цей функціонал реалізовано максимально зручно і зрозуміло для всіх власників мобільних пристроїв — достатньо просто натиснути кнопку “Поділитися”, обрати мессенджер та адресата.

Зараз ми активно працюємо, а із отриманих відгуків наших користувачів, формуємо плани на розробку і випуск нового функціоналу. Так, в наступних оновленнях ви можете очікувати розширення можливостей мобільної каси з поверненням товарів, також буде додано функцію сторнування чеків та дуже очікувану можливість синхронізації інформації про всі чеки, зареєстровані на ФСКО.

Мобільна каса Cashalot — це безперечно один із найзручніших інструментів для реєстрації чеків під час продажів товарів та послуг. Переконайтесь у цьому самостійно — приєднуйтесь до користувачів, що вже становили та використовують всі можливості мобільного ПРРО Cashalot. Також пропонуємо більш детально ознайомитись з повним описом функціоналу мобільної каси.

Продовжуємо активно працювати, щоб зробити ваші розрахунки максимально простими та комфортними.

Інші новини

03.12.2021
Усе, що треба знати ФОПу, про обов'язок ведення обліку з 2022 року
З нового року держава змінила умови ведення обліку товарних запасів для деяких категорій підприємців. Тож у цьому матеріалі ми зібрали законодавчі норми та витяги нормативної бази...
Детальніше
07.02.2024
Інтернет-еквайринг у ПРРО Cashalot: зручне приймання онлайн-платежів
Cashalot — функціональний програмний РРО, який допомагає українським підприємцям вести облік розрахункових операцій та відповідати вимогам законодавства. Однією з корисних функцій...
Детальніше
14.06.2023
Чи є обмеження у СГ самостійно створювати ПРРО та використовувати його у своїй діяльності?
Законом № 265 не встановлено обмежень щодо виробників ПРРО. Суб’єкт господарювання може розробити власний ПРРО для власних чи комерційних потреб, однак функціонал такого ПРРО повин...
Детальніше
20.10.2021
ПРРО Cashalot інтегрований з обліковою системою “Предприниматель 4”
Інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з іншими обліковими системами стає все більше. Cashalot інтегрований в облікову систему “Предприниматель 4”.
Детальніше
05.03.2021
ПРРОфіт для бізнесу — програмний РРО замість традиційних кас
ПРРОфіт для бізнесу — програмний РРО замість традиційних кас
Детальніше
Cashälot
в ефірі