Корисний функціонал Cashalot 2022: мобільний застосунок

02.08.2022
854

На початку 2022 року у родині Cashalot відбулося поповнення — світ побачив мобільний застосунок Cashalot. Він призначений для здійснення касових операцій та реєстрації чеків у ДПС зі смартфона чи планшета. 

Cashalot у смартфоні

Мобільний застосунок Cashalot доступний для користувачів Android і складається з особистого кабінету та робочого місця касира. 

За допомогою цього простого та дуже зручного мобільного застосунку Cashalot касир просто у смартфоні або планшеті може здійснювати такі касові операції:

  • відкриття/закриття зміни;
  • службове внесення/службова видача;
  • продаж товару з наявної номенклатури;
  • використання сканера штрих-кодів;
  • вибір форми розрахунку;
  • формування та реєстрація чеків;
  • формування X та Z-звіту;
  • друк чеків.

Cashalot для мобільного перебуває у розробці та постійно вдосконалюється. Так, за 2022 рік відбулося чимало змін та вийшло багато корисних оновлень. 

Що нового у мобільному застосунку?

  1. Нам вдалося оптимізувати швидкодію синхронізації номенклатур під час першого входу користувача у нову встановлену касу мобільного додатку Cashalot.
  2. Реалізували можливість відкласти незареєстрований чек та оформити купівлю товарів пізніше. Усі відкладені чеки переміщуються та зберігаються у реєстрі “Відкладені чеки”. Якщо за обраний термін зберігання відкладений чек не буде зареєстровано на сервері ДПС, такий чек буде видалено з реєстру автоматично.
  3. Додали можливість створення видаткового чека на основі чека продажу у розділі “Історія операцій”. Для створення видаткового чека потрібно зробити пару кліків — відкрити чек продажу та натиснути кнопку “Оформити повернення”.
  4. Також ми додали до мобільного Cashalot зображення реквізиту ІД у друкованій формі чека, якщо СГ є неплатником ПДВ.
  5. Додали вікно попередження про скасування чека під час переходу до розділу “Всі каси” із вікна заповненого чека.
  6. Відкоригували округлення значень під час розрахунку полів “Комбінована оплата”, “Знижка” та “Оплата без решти”.
  7. Налаштували коректне зображення статусу роботи ПРРО під час переходу у режим «офлайн».
  8. Додали можливість реалізувати товар за вільною ціною. Для реалізації товарів за вільною ціною попередньо необхідно виконати налаштування у розділі кабінету “Мій бізнес — Налаштування — Налаштування номенклатури”.
  9. Створили можливість виконати службову видачу під час закриття зміни. Після натискання кнопки “Закрити зміну” відкриється вікно для введення суми службової видачі.
  10. До розділу “Історія операцій” додали можливість відкрити та переглянути чеки.
  11. Додали автоматичне виділення тексту в числових полях для більш зручної роботи з введенням суми службової видачі/внесення, введення сум комбінованої оплати та кількості товару.
  12. Також реалізували можливість повернутися у вікно чека з меню “Знижка”, натиснувши клавішу “Назад” на смартфоні.
  13. Доопрацювали можливість пошуку товару за штрих-кодом під час введення значення штрих-коду вручну та за допомогою сканера.
  14. У розділі “Всі каси” доопрацювали роботу кнопки “Перейти до ПРРО” для звичайних касирів, якщо зміна вже була відкрита іншим касиром або головним касиром.
  15. Закриття зміни та перехід до розділу “Всі каси” тепер виконуватиметься автоматично, якщо зміна, в якій працює користувач, була закрита на іншому пристрої.
  16. Додали можливість вводити копійки до суми комбінованої оплати.
  17. Налаштували можливість вводити штрих-код акцизної марки для алкогольного коктейлю, якщо його кількість менше одного літра або однієї порції.
  18. Виправили розрахунок значення кількості для позиції коктейлю у чеку під час додавання/видалення штрих-кодів акцизних марок складових коктейлю.
  19. Виправили зображення суми наданої готівки у чеку.

Кожне з перерахованих — це копітка робота всієї команди Cashalot для того, щоб кожен користувач міг зручно та комфортно працювати нашим мобільним застосунком Cashalot. 

У минулих матеріалах ми вже розповідали вам про корисні функціональні можливості Cashalot, які вдалося реалізувати за першу половину 2022 року. Зокрема, поділилися всіма реалізованими можливостями для роботи з касою та про всі фішки роботи у бек-офісі Cashalot.

Продовжуємо активно працювати далі та створювати круті новинки для приємного користування нашим ПРРО. 

Інші новини

27.10.2023
ФОП-таксист: з 01.10.2023 РРО/ПРРО обов'язково
В таксі потрібно використовувати РРО/ПРРО. На сьогодні суб’єкти господарювання при наданні послуг зобов’язані проводити розрахунки за них через РРО та/або ПРРО та надавати таким сп...
Детальніше
30.05.2023
Штрафи за порушення порядку використання РРО та ПРРО планують повернути з 1 липня
З 01.07.2023 року планують відновити штрафи, в тому числі за незастосування РРО/ПРРО.
Детальніше
12.03.2024
ПРРО зареєстрований на ГО для надання перукарських послуг: чи можна надавати інший вид діяльності?
Чи має право ФОП-єдинник (КВЕД: перукарські послуги та здавання авто в оренду) проводити розрахунки з оренди машин через РРО/ПРРО, який зареєстрований на господарську одиницю, де в...
Детальніше
10.01.2023
ПРРО Cashalot для вашого бізнесу: інтеграція
Інтеграція дає можливість нашим клієнтам продовжувати зручно працювати у звичній програмі! Як? Дуже просто — ви і далі працюєте, як і звикли, у вашій улюбленій обліковці, до якої і...
Детальніше
06.12.2022
Оплата за товар кредитними коштами: що з РРО/ПРРО?
Чи застосовується РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій за товари, оплата за які відбувається запозиченими (кредитними) коштами, отриманими внаслідок оформлення кредиту в...
Детальніше
Cashälot
в ефірі