Корисний функціонал Cashalot 2022: робота з касою

29.07.2022
700

Cashalot постійно розвивається і вдосконалюється, покращуючи можливості програмного РРО для комфортного користування усіх клієнтів. Так, з початку 2022 року для максимально зручної та ефективної роботи, ми випустили оновлення, які полегшують роботу з касою.

Новий корисний функціонал у Cashalot для вашої каси

1. У 2022 році ми додали можливість виконувати основні операції з ПРРО за допомогою «гарячих» клавіш, щоб користуватися Cashalot стало ще зручніше. Тож, тепер у кожного користувача є змога використовувати клавіші керування курсором, а також клавішу Tab для переміщення між блоками вікон у розділах програми.

2. Відповідно до вимог українського законодавства ми внесли зміни у роботу офлайн-режиму. Так, згідно з наказом МФУ №317 від 23.06.2020 р. скасовано обмеження у кількості 2000 номерів та дозволено реєстрацію чеків у необмеженій кількості у межах однієї офлайн-сесії. Відповідно, для ПРРО, що працюють у режимі офлайн, у розділі “Всі каси” у блоці “Інформація по режиму офлайн” не зображатиметься інформація про залишок кількості доступних номерів. Також відключено контроль офлайн-часу, а тому ваш ПРРО тепер може працювати в режимі офлайн без жодних часових обмежень.

Безлімітний офлайн-режим у ПРРО реалізовано згідно з Законом України №2120-IХ від 15.03.2022 р. на період дії правового режиму воєнного, надзвичайного стану або обставин непереборної сили. 

3. Додали зображення цифрового значення штрихового коду для підакцизних товарів у чеку. Цифрове значення штрих-коду товару друкується на чеках якщо:

  • у картці товару у полі “Ведіть штрих-код” внесено значення штрих-коду товару;
  • поле “Акцизний податок” містить значення «5%» та літеру.

4. Також ми реалізували можливість автоматичного закриття зміни. Ця функція буде особливо корисна для підприємств, які працюють за чітким графіком роботи, адже тепер вони зможуть виставити час автоматичного закриття зміни для ПРРО. Касиру більше не доведеться щодня вручну відкривати та закривати зміну, адже Cashalot це робитиме самостійно. 

5. З’явилась можливість використання POS-терміналів Ощадбанку під час оплати товарів карткою. Зокрема, додали налаштування підключення POS-термінала Ощадбанку у розділі “Налаштування – Додаткове обладнання – POS-термінали”. Крім того, користувачі Cashalot можуть також використовувати POS-термінали ПриватБанку з операційною системою Android під час оплати карткою.

6. Додали можливість під’єднання ваг до робочого місця касира. Так, під’єднати та налаштувати ваги можна дуже швидко і просто у новому розділі “Налаштування – Додаткове обладнання – Ваги”. Зараз підтримується робота з моделями ваг від Промприладу: BTA-60; ВН (крім прошивки 1х-хх); ВН-3 (торгові підлогові ваги).

7. Також для максимально зручної роботи з касою ми реалізували можливість підписувати чеки хмарним КЕП CloudKey від ЦСК “Україна”. Детальніше про переваги CloudKey для роботи з програмними РРО читайте у матеріалі: Хмарний підпис для ПРРО.

8. Додатково створили розширені можливості для пошуку даних. Тепер у всіх реєстрах є зручні фільтри для більш швидкого та зручного пошуку необхідних даних (номенклатури, чеки тощо). 

Наш Cashalot стрімко розвивається, щоб бути найзручнішим, найзрозумілішим та найкомфортнішим у користуванні програмним РРО для наших користувачів. 

У наступних матеріалах ми продовжимо розповідати про функціонал Cashalot, який забезпечує максимальну легкість у веденні касових операцій.

Також у минулому матеріалі ми вже писали про удосконалення нашого бек-офісу за 2022 рік: Корисний функціонал Cashalot 2022: бек-офіс

Продовжуємо працювати задля комфортної та надійної роботи наших українських підприємців.

Інші новини

20.10.2021
ПРРО Cashalot інтегрований з обліковою системою “Предприниматель 4”
Інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з іншими обліковими системами стає все більше. Cashalot інтегрований в облікову систему “Предприниматель 4”.
Детальніше
11.09.2023
Чи має право підприємство зберігати кошти у сейфі поруч з РРО та/або ПРРО?
Якщо підприємство не має можливості зберігати всю суму готівкових коштів у ящику РРО та/або окремих моделей ПРРО, то частину готівки можна зберігати в сейфі, але за певних умов.
Детальніше
02.02.2023
Скасування реєстрації ПРРО
Коли здійснюється автоматичне скасування реєстрації ПРРО фіскальним сервером ДПС?
Детальніше
04.07.2022
Торгівля продовольчими товарами ФОП-єдинником через вендингові автомати: що з РРО/ ПРРО?
Чи необхідно ФОП-єдиннику, який здійснює продаж продовольчих товарів та/або напоїв (непідакцизних товарів) за допомогою торгівельних автоматів (вендингових автоматів), застосовуват...
Детальніше
13.12.2022
Анонс нового функціоналу. Плани Cashalot на майбутнє
Однак, попри труднощі, ми всі продовжуємо боротися, жити і будувати плани на майбутнє. Ми теж маємо плани на наступний рік і вирішили привідкрити таємницю та поділитися майбутніх н...
Детальніше
Cashälot
в ефірі