Cashalot — програмна каса як повноцінний помічник для ведення бізнесу

08.03.2023
783

ПРРО Cashalot за понад три роки на ринку завоював неабияку популярність і довіру серед бізнесу для проведення розрахункових операцій. Тільки станом на лютий 2023 року в ПРРО Сashalot відкрито близько 50 тис. кас. Водночас Cashalot – це не просто програмний РРО, це надпотужний помічник як для підприємця, так і для малого, середнього та великого бізнесу.

Пропонуємо розглянути детальніше всі переваги роботи з програмним РРО Cashalot. 

Функціональне робоче місце касира

Робоче місце касира володіє надзвичайно простим на інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Вхід в касу та відкриття зміни виконується за допомогою КЕП касира. І, на відміну від класичного РРО, тут не потрібно, ні перевіряти дату та час (за вас це зробить програма), ні наявність чекової та контрольної стрічки, а також не потрібно виконувати друк нульового чека. Всі елементи керування завжди перебувають у касира під рукою, а весь функціонал максимально простий у користуванні.

Різноманітні способи оплати

РМК Cashalot дозволяє обрати будь-яку зручну форму оплати для покупця. Це може бути як звичайна оплата готівкою чи готівкою без решти, так і оплата карткою (Cashalot підтримує інтеграцію з усіма POS-терміналами: ПриватБанк, Ощадбанк чи Принтек). Також доступне застосування комбінованої форми оплати, коли частина товарів оплачується карткою, а частина готівкою, чи з використанням подарункового сертифіката магазину або покупкою товарів у кредит.

Також у програмному РРО Cashalot виконано інтеграцію з платіжним сервісом Монобанк, зокрема, з підтримкою QR-каси від Монобанк та платіжним сервісом Liqpay, що дозволяє вашому покупцю зручно оплатити покупку онлайн, скориставшись передплатою чи післяплатою. 

Зручні форми видачі чека

На відміну від класичного РРО, у якому чек можна надати покупцеві лише у паперовому вигляді, в Cashalot електронний чек можна надати будь-яким зручним сучасним способом передачі інформації. Так, можна надіслати покупцеві чек на імейл, у вигляді СМС, або зберегти чек у форматі ПДФ та надіслати покупцеві у месенджер. 

Cashalot також підтримує роботу як зі звичайними принтерами, так і чековими принтерами, під‘єднавши які чек можна надати і в класичному паперовому вигляді. Сьогодні інтернет-торгівля набула всеохопної популярності, а інтернет-майданчики — вебсайт, Instagram, Facebook, Youtube — є основними каналами збуту різноманітних товарів та послуг. Для інтернет-магазинів ПРРО — це прекрасна можливість надати покупцеві електронний фіскальний чек. 

Кастомізація чеків

У ПРРО Cashalot є можливість змінювати вигляд чека, додаючи до нього, наприклад, логотип компанії, який може бути зображений як у верхній, так і в нижній частині чека. Також можна додати коментар до чека, або налаштувати довільний текст у чеку. У такий спосіб ви можете повідомити своїх клієнтів про важливі події та акції, або просто побажати їм гарного дня. 

Робота офлайн

У непростих реаліях життя за умов відключення електроенергії внаслідок повномасштабного вторгнення сусіда-агресора, український бізнес все ж таки продовжує працювати і Cashalot в цьому може стати хорошим помічником. 

Cashalot може забезпечити повноцінну роботу каси офлайн навіть за відсутності світла чи інтернету. Річ у тім, що при відсутності інтернет-з’єднання чеки зберігаються безпосередньо на пристрої, де встановлений ПРРО, вони нумеруються спеціально зарезервованими номерами, а після відновлення доступу до інтернету всі чеки фіскалізуються у ДПС автоматично. Також важливо те, що на час воєнного стану контролюючим органом зняті всі часові ліміти щодо того скільки ПРРО може працювати в офлайн-режимі.

Центр управління польотами — Кабінет користувача

ПРРО Cashalot має клієнт-серверну архітектуру, тобто РМК, з якого здійснюється реєстрація розрахункових операцій — це клієнтська частина та Бек-офіс або кабінет користувача, з якого здійснюється адміністрування роботи кас та касирів – є його серверною частиною. Кабінет користувача є хмарним рішенням і в ньому можна вести необмежену кількість суб’єктів господарювання та господарських одиниць. Також саме через кабінет користувача ви можете зареєструвати в податковій свою господарську одиницю, програмну касу та КЕП ваших касирів.  

Централізоване ведення довідників. Синхронізація. Розмежування груп номенклатури

У бек-офісі Cashalot можна заводити свої номенклатурні позиції вручну, додаючи кожну номенклатуру окремо в картці товару, або, якщо у вас є довідник товарів, ви можете його імпортувати. Однією з фішок Cashalot є можливість синхронізувати довідники, які заводяться в кабінеті, з тими довідниками, що будуть зображуватися на робочих місцях. Синхронізація довідників є автоматичною та двосторонньою. Тобто, якщо касир додає товар на своєму робочому місці, то після синхронізації такий товар відображається і в бек-офісі. А також навпаки, якщо товар додається в бек-офісі, то він автоматично потрапляє в РМК. При виконанні відповідних налаштувань всі каси цього суб’єкту господарювання матимуть актуальний список номенклатурних позицій. 

Автоматичне закриття зміни

Для суб’єктів господарювання, які працюють за чітким графіком роботи, тепер є можливість визначати час автоматичного закриття зміни для ПРРО. Тобто, коли є необхідність автоматизувати, наприклад, перезмінку касирів, то відповідно до виконаних налаштувань в бек-офісі, Cashalot вам у цьому допоможе, адже зміна буде закрита у визначений налаштуваннями час. Також автоматичне закриття зміни буде корисним на випадок, щоб не протермінувати час закриття відкритої зміни. 

Аналітика

Зараз юрособи або ФОП, які займаються роздрібною торгівлею, реалізацією товарів чи послуг, мають особливо пильно контролювати свій бізнес. За нинішніх обставин, це дуже важливо для розуміння потреб бізнесу та своїх клієнтів, щоб знати, у якій кількості та у який час забезпечувати людей необхідним товаром, а також мати реальні цифри щодо прибутку/збитків, залишків товарів і продукції на складах тощо. Для цього в Cashalot вже давно існує такий інструмент як Аналітика.

За допомогою Аналітики, кожен клієнт, перебуваючи у будь-якій точці нашої країни чи світу, може в особистому кабінеті Cashalot відстежувати всі показники, аналізувати інформацію, вчасно приймати управлінські рішення та користуватися іншими корисними функціями. Користування Аналітикою в Cashalot безоплатне для усіх клієнтів ПРРО Cashalot. В Аналітиці доступні: Статистика чеків продажу, Статистика чеків повернення, Z-звіти, Аналітика щодо реалізованих товарів та Касові зміни.

Інтеграції

Програмний РРО Cashalot — одна із найзручніших та простих онлайн-кас для будь-якого напрямку бізнесу. А, завдяки інтеграції, Cashalot легко адаптується під вимоги будь-якого підприємства та дозволяє налаштувати ведення каси так, як буде зручно саме вам.

Інтеграція дає можливість вам продовжувати зручно працювати у звичній програмі! Як? Дуже просто — ви і далі працюєте, як і звикли, у вашій улюбленій обліковці, до якої інтегрована програмна каса Cashalot.

На вебсайті ПРРО Cashalot cashalot.ua ви можете ознайомитись з повним переліком облікових систем, в яких Cashalot йде в поставці самого продукту і по суті в них і інтегрувати нічого не потрібно – Cashalot вже є там. Проте завдяки інструментам АПІ Cashalot можна інтегрувати абсолютно до будь-якої облікової системи, CRM-системи чи ERP-системи.

Робота на будь-якому пристрої

РМК Сashalot може використовуватись у вигляді десктоп-застосунку, що працює на операційній системі Windows. Тобто це програма, яка може бути встановлена на комп’ютер чи ноутбук. Також РМК може бути встановлене на мобільні пристрої з операційною системою Андроїд чи навіть IOS і це буде зручний мобільний застосунок, що дозволить проводити РО прямо з вашого смартфона. Мобільний застосунок також володіє широким функціоналом та як і десктоп-версія дозволяє реєструвати чеки офлайн навіть за відсутності світла чи інтернету.  

Це лише короткий опис переваг, які надає користувачам програмний РРО Cashalot. Удосконалення ПРРО триває постійно, а тому кількість нових зручних фішок для користувачів тільки зростатиме. 

А поки ми плідно працюємо над новинками, пропонуємо вам переглянути детальний огляд усіх зазначених вище функціональних можливостей у зручному відео-форматі.

Інші новини

25.08.2022
Документи, які повинні зберігатися на місці проведення розрахунків із застосуванням РРО та ПРРО
Суб’єкти господарювання, які використовують РРО для здійснення розрахункових операцій, зобов’язані на місці проведення розрахунків тримати певний перелік документів. Докладніше у н...
Детальніше
02.02.2023
Скасування реєстрації ПРРО
Коли здійснюється автоматичне скасування реєстрації ПРРО фіскальним сервером ДПС?
Детальніше
24.01.2024
Фіскальний чек РРО/ПРРО іноземною мовою: чи можна?
Чи мають право СГ здійснювати програмування РРО/ПРРО та видавати фіскальний касовий чек на іноземній мові або на мові національних меншин?
Детальніше
03.12.2021
Усе, що треба знати ФОПу, про обов'язок ведення обліку з 2022 року
З нового року держава змінила умови ведення обліку товарних запасів для деяких категорій підприємців. Тож у цьому матеріалі ми зібрали законодавчі норми та витяги нормативної бази...
Детальніше
05.09.2023
Товар продається покупцю на умовах післяплати із використанням служб доставки: що з РРО/ПРРО?
Чи необхідно СГ застосовувати РРО або ПРРО, якщо товар продається покупцю на умовах післяплати із використанням служб доставки?
Детальніше
Cashälot
в ефірі