Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 24.01.2024

25.01.2024
321

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.075).

Реєструйте чеки з платіжним сервісом WayForPay

Приймайте оплату за допомогою платіжного сервісу WayForPay.

Для використання платіжного сервісу необхідно попередньо виконати налаштування у Кабінеті користувача Cashalot, розділ Мій бізнесНалаштування Платіжний сервіс WayForPay. Після завантаження налаштувань з Кабінету у ПРРО буде доступна форма оплати WayForPay.

За допомогою сервісу формується посилання на рахунок. Клієнт може його оплатити банківською карткою через QR-код або, перейшовши за посиланням, яке можна відправити клієнту на електронну адресу або у SMS-повідомленні.

Чеки, що очікують оплати рахунка у платіжному сервісі, зберігаються у реєстрі Відкладені чеки. Для таких чеків у реєстрі доступна операція Перевірити стан рахунку. Після здійснення оплати рахунка чек може бути зареєстрований у ДПС.

Ми прагнемо досконалості:

  1. Доопрацьовано механізм автоматичного закриття зміни по локально заданих налаштуваннях у ПРРО.
  2. Реалізовано нові сповіщення для нагадування касиру вчасно закрити зміну. Повідомлення будуть відображені для відкритої зміни о 23:30, тобто за 30 хв. до 00:00. 
  3. Доопрацьовано збереження Z-звіту у форматі  *.pdf в Історії операцій.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 01.12.2022
Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за допомогою Google Authenticator. Використання двофакторної автентифікації надає додатковий рівень...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 15.04.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.078) та Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.12.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.050).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 18.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.073).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 06.02.2023
Пропонуйте покупцям додаткові товари/послуги, що доповнюють основний товар як аксесуари або корисні послуги та утворюють з ним комплект.
Детальніше
Cashälot
в ефірі