Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 24.01.2024

25.01.2024
174

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.075).

Реєструйте чеки з платіжним сервісом WayForPay

Приймайте оплату за допомогою платіжного сервісу WayForPay.

Для використання платіжного сервісу необхідно попередньо виконати налаштування у Кабінеті користувача Cashalot, розділ Мій бізнесНалаштування Платіжний сервіс WayForPay. Після завантаження налаштувань з Кабінету у ПРРО буде доступна форма оплати WayForPay.

За допомогою сервісу формується посилання на рахунок. Клієнт може його оплатити банківською карткою через QR-код або, перейшовши за посиланням, яке можна відправити клієнту на електронну адресу або у SMS-повідомленні.

Чеки, що очікують оплати рахунка у платіжному сервісі, зберігаються у реєстрі Відкладені чеки. Для таких чеків у реєстрі доступна операція Перевірити стан рахунку. Після здійснення оплати рахунка чек може бути зареєстрований у ДПС.

Ми прагнемо досконалості:

  1. Доопрацьовано механізм автоматичного закриття зміни по локально заданих налаштуваннях у ПРРО.
  2. Реалізовано нові сповіщення для нагадування касиру вчасно закрити зміну. Повідомлення будуть відображені для відкритої зміни о 23:30, тобто за 30 хв. до 00:00. 
  3. Доопрацьовано збереження Z-звіту у форматі  *.pdf в Історії операцій.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 28.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashӓlot 03.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.047).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 13.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.02.24
Додали новий метод, що надає можливість синхронізації номенклатури у Кабінеті користувача з вашими обліковими системами. Докладно про використання методу можна дізнатися у описі сп...
Детальніше
Cashälot
в ефірі