Вийшло оновлення Cashalot 29.05.24

29.05.2024
124

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?

Еквайринг від ПриватБанку

Підключайте мобільний еквайринг від ПриватБанку в кабінеті Cashalot. Що для цього необхідно?

  • Бути клієнтом ПриватБанку.
  • Мати встановлені мобільні застосунки: Термінал і Cashalot.

Щоб налаштувати мобільний еквайринг, просто скопіюйте токен в кабінеті користувача Терміналу та збережіть його в кабінеті Cashalot (розділ «Налаштування» > «Мобільний еквайринг ПриватБанк»).

Збережіть налаштування та відскануйте QR-код, за допомогою вашого мобільного пристрою. Для цього в застосунку Cashalot перейдіть в розділ «Налаштування» > «Термінал». Оберіть тип конфігурації «Додаток «Термінал» від ПриватБанк» і відскануйте код.

Мобільний еквайринг успішно під’єднано! Тепер приймайте оплату карткою зручно та швидко просто через свій мобільний пристрій.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 30.05.24
Авторизація за допомогою хмарного підпису Cloudkey стала більш швидкою та зручною. Тепер вам достатньо вказати лише код ЄДРПОУ або ІПН і система сама знайде ваші сертифікати.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashӓlot 08.11.2022
У Кабінеті користувача Cashӓlot реалізовано можливість налаштувати відображення довільних повідомлень у друкованій формі чеків. У розділі Всі каси – Налаштування додано пункт Довіл...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.12.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.050).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 04.04.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.057) та К...
Детальніше
Cashälot
в ефірі