Вийшло оновлення Cashalot 08.07.24

09.07.2024
192

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.082). Що чекає на вас у цій версії?

Робота з касою (версія 1.00.082)

Імпорт чеків з excel-файлу

Потрібно створити багато чеків, але робити це вручну не дуже зручно. Гарна новина! Тепер ви можете імпортувати вже готовий файл з чеками у розділі «Відкладені чеки». Для цього натисніть кнопку «Імпорт» і завантажте файл у форматі  *.xls або *.xlsx.

Експорт Z-звіту

Завантажуйте одразу декілька Z-звітів на свій комп’ютер. Просто оберіть потрібні документи у розділі «Денні звіти» і натисніть іконку експорту. Готово! Усі обрані звіти завантажено окремими PDF файлам.

Доопрацювання Драйвера для BAS і API з COM інтерфейсом:

Легко керуйте податковими ставками в Cashalot API Provider, коли використовуєте протокол Марія-304. Тепер у блоці налаштувань та керування податковими групами є колонка «Літера ПДВ», яка визначає літеру для встановленої податкової ставки: А, Б, В, Г, Д ,Е , Ж та З.

Щоб налаштувати літеру акцизного податку, встановіть прапорець у колонці «Підакцизний» та оберіть потрібну літеру зі списку.

Інші приємності:

  • Cashalot тепер підтримує сервісні POS термінали від Приватбанку!
  • Зручно налаштовуйте порядок розташування колонок в таблицях.
  • Покращений дизайн кнопок оплати у розрахунковій області робочого місця касира.
  • Легко ідентифікуйте програму Cashalot в панелі задач!

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 18.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.073).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 23.11.23
Тепер за допомогою Cashalot ви можете не тільки замовити необхідну кількість товарів, але й повернути товар постачальнику. У модулі Склад додано новий розділ Повернення товарів, у...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022
Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot. Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.11.2022
Знайти посилання для завантаження мобільного застосунку ПРРО Cashalot тепер можна просто на сторінці авторизації Кабінета користувача Cashalot. Натисніть на відповідну іконку та за...
Детальніше
Cashälot
в ефірі