Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 18.12.2023

19.12.2023
230

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.073).

Підключайте кілька POS-терміналів одночасно

У цьому оновленні зустрічайте очікуваний функціонал. Підключайте кілька POS-терміналів одночасно та обирайте, який саме термінал використати при оплаті.

Для підключення кількох терміналів у розділі Налаштування – Додаткове обладнання – POS-термінали ми додали опцію Використовувати декілька POS-терміналів.

Якщо опцію встановлено, інформація про підключені POS-термінали відображається у розділі налаштувань.

Додано можливість редагувати параметри підключення та видаляти налаштування збережених POS-терміналів.

У вікні формування чека після вибору форми оплати Оплата карткою у полі Вибір POS-терміналу можна обрати термінал, через який буде проведено розрахунок. За замовчуванням обрано POS-термінал, для якого було встановлено параметр Використовувати за замовченням. Після проведеного платежу за замовчуванням буде відображатися POS-термінал, яким було проведено останній розрахунок.

Зберігайте Z-звіт у форматі *.pdf

Додали можливість зберігати Z-звіт у форматі pdf у вікні друкованої форми Z-звіту, а також у реєстрах та вікнах перегляду Z-звіту розділів Історія операцій та Денні звіти.

Вказуйте номер замовлення при використанні способу оплати Післяплата повна

Додали поле Номер замовлення у розрахунковій частині вікна формування чека зі способом оплати Післяплата повна. Поле необов’язкове для заповнення. У друкованій формі чека реквізит Номер замовлення відображатиметься, якщо поле заповнене.

Контакти технічної підтримки завжди під рукою

Ми піклуємось про наших користувачів, тому для нас важливо, щоб кожен користувач вчасно та швидко міг отримати якісну підтримку. Для отримання контактів обслуговуючої організації тепер достатньо натиснути лише одну кнопку під час роботи з програмою.

Ми прагнемо досконалості:

  1. Відкоригували відправку товару у Кабінет користувача, за умови якщо попередньо він був скопійований з існуючого запису довідника Номенклатура.
  2. Відкоригували розподілення сум Передоплати та Післяплати у чеках зі способом оплати Інтернет-продаж при збереженні та друку чека у розділі Історія операцій.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.07.23
Додавайте зображення товару у картку Номенклатури. Щоб додати малюнок натисніть поле у лівому верхньому куті картки номенклатури та оберіть файл з зображенням товару.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23
У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 29.11.2023
Реалізовано драйвер POS-термінала Cashalot для BAS, що надає можливість використання в обліковій системі BAS банківського термінала, підключеного до РМК Cashalot. Робота з драйверо...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.03.24
У цьому оновленні ми подбали, щоб користувачі мали доступ до всіх зареєстрованих чеків, навіть тих, які за певних обставин не були отримані від ПРРО і тому відсутні у реєстрах звіт...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 31.08.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.046).
Детальніше
Cashälot
в ефірі