Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 17.10.2022

20.10.2022
558

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.048).

Працюйте з поштовими провайдером Gmail та Office 365 за протоколом ОAuth 2.0

Реалізовано можливість налаштовувати роботу з поштовими провайдерами Gmail та Office 365 за захищеним протоколом ОAuth 2.0 для відправки чеків вашим клієнтам.

Для здійснення авторизації за даним протоколом у розділі Налаштування – Загальні налаштування – Налаштування пошти додано відповідні кнопки Google та Office 365.

Для виконання налаштувань у полі Email вкажіть електронну адресу та натисніть одну з кнопок Google або Office 365 (залежно від провайдера, що використовується), після чого буде виконано аутентифікацію користувача на сервері обраного поштового провайдера.

Зберігайте чек у PDF

Реалізовано можливість зберігати зареєстрований чек у форматі PDF для подальшого використання. Завантажити PDF-файл з чеком можна по натисканню кнопки Зберегти чек, що доступна:

  • у вікні робочого місця касира після реєстрації чека;
  • у реєстрі Історія операцій;
  • у вікнах перегляду Фіскального чека та Видаткового чека у реєстрі Історія операцій.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Додано можливість вводити скопійований параметр товару/послуги (артикул, назву, штрих-код) за допомогою команди контекстного меню у полі пошуку товару/послуги при формуванні чека.
  2. Обмежено максимальну кількість символів, що можна вводити у полі пошуку товарів у вікні формування чеків, до 128.
  3. Налаштовано виконання закриття зміни при використанні POS термінала Printec.

Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API з СОМ інтерфейсом:

  1. Реалізовано можливість збереження чеків у форматі PDF при використанні АРІ СОМ та драйверу Cashalot для BAS.
  2. Реалізовано можливість налаштовувати роботу з поштовим провайдером Gmail та Office 365 за протоколом ОAuth 2.0 для відправки повідомлень при використанні АРІ СОМ та драйверу Cashalot для BAS.
     

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 03.02.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.053).
Детальніше
технічні питання
Двофакторна автентифікація у Кабінеті Cashalot
Використовуйте додатковий рівень перевірки даних під час авторизації у Кабінеті користувача. Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за доп...
Детальніше
Cashälot
в ефірі