Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 20.11.2022

22.12.2022
377

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.051) та мобільного застосунку Cashalot.

Робота з касою (версія 1.00.051)

Впорядковуйте записи розділу Історія операцій

Додано можливість сортувати записи у таблиці розділу Історія операцій.

Сортування записів виконується за спаданням або зростанням значення будь-якої колонки. Сортування відбувається по натисканню іконки Сортування у заголовку колонки.

Швидко видаляйте номенклатуру з довідника

Реалізовано можливість одночасно видаляти кілька обраних записів із довідника Номенклатура. Щоб обрати номенклатуру для видалення, встановіть позначки на початку потрібних рядків. Для видалення натисніть іконку Кошик у заголовку таблиці.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацьовано роботу контролю на граничну суму розрахунку після натискання кнопки Переглянути чек.
  2. Оптимізовано швидкість взаємодії каси з кабінетом користувача.
  3. Додано відображення інформаційного повідомлення при використанні режиму API з СОМ інтерфейсом.

У оновленні мобільного застосунку Cashalot:

Реалізовано підтримку роботи з сертифікатами, ключі яких зберігаються у захищеному хмарному сховищі CloudKey. Для авторизації за допомогою ключів збережених у хмарному сховищі, натисніть іконку CloudKey, оберіть сертифікат та введіть пароль.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 02.08.2022
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.045). Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 15.04.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.078) та Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 24.01.2024
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.075).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 20.11.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.051) та м...
Детальніше
Cashälot
в ефірі