Вийшло оновлення Cashalot 02.05.24

02.05.2024
150

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень! Що чекає на вас у цій версії?

Приємний та функціональний дизайн

Cashalot вважає, що у досконалості немає меж, тому продовжує покращувати свою візуальну складову. Насолоджуйтесь новим виглядом вікон для виставлення рахунку через платіжні сервіси, а також вікна створення касових документів.

Контроль суми оплати

Сміливо вносьте суму передплати та післяплати! Під час створення чека для інтернет продажу через API Нова Пошта вам більше не доведеться перейматися тим, що сума оплати перевищує загальну суму продажу. Такий сценарій просто неможливий.

Інші приємності

  • Самостійно обирайте назву банку еквайра у разі підтвердження оплати картою вручну. 
  • Використовуйте десяткові числа для введення кількості товару в одиницях виміру «100 шт» та «тис.шт». 
  • Удосконалене відображення чеків на печатній формі! Тепер логотип і напис «Без ПДВ» відображаються на фіскальних чеках, які були зареєстровані через «Відкладені чеки».
     

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 21.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.064).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
технічні питання
Двофакторна автентифікація у Кабінеті Cashalot
Використовуйте додатковий рівень перевірки даних під час авторизації у Кабінеті користувача. Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за доп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 17.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.048).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 12.07.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.062) та Кабінета Cashalot
Детальніше
Cashälot
в ефірі