Вийшло оновлення Cashalot 09.05.24

10.05.2024
154

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень! Що чекає на вас у цій версії?

У оновленні Кабінета Cashalot:

Статуси документів у розділі «Склад»

Зручно відслідковуйте статус, а також дату та час його останнього оновлення, прямо у вікні детального перегляду документа!

Крім того, для ще більшої зручності додано підказку щодо механізму виставлення дати оновлення. Просто наведіть курсор на іконку підказки, щоб переглянути повідомлення.

Вдосконалення розділу «Надходження товарів»

Розділ «Склад» > «Надходження товарів» зазнав деяких покращень. Тож про них:

Документ «Нове надходження товарів» тепер має додаткове поле «Ціна продажу».

  • В реєстрі тепер можна переглянути аналіз загальних сум надходжень по собівартості та продажу. Розрахунок відбувається автоматично та не вимагає від вас додаткових зусиль.
  • Легкий експорт інформації з реєстру в один клік! Експорт відбувається з урахуванням застосованих фільтрів та налаштувань таблиці.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 01.03.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.055)
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 06.02.2023
Пропонуйте покупцям додаткові товари/послуги, що доповнюють основний товар як аксесуари або корисні послуги та утворюють з ним комплект.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 11.01.24
Завдяки новому функціоналу модуля Склад тепер можна реалізовувати товари безпосередньо зі складу. У новому розділі Видаткова накладна можна сформувати Видаткову накладну, за якою р...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 17.07.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.083). Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 16.11.23
Продовжуємо дбати про потреби наших користувачів та розширювати можливості модуля Склад. У новій версії Кабінета Cashalot користувачі можуть створювати замовлення необхідної кілько...
Детальніше
Cashälot
в ефірі