Вийшло оновлення Cashalot 26.09.24

27.09.2024
48

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.085). Що чекає на вас у цій версії?

Робота з касою (версія 1.00.085)

Покращений дизайн

Cashalot прагне зробити роботу з ПРРО максимально простою та зручною, тому регулярно вдосконалює інтерфейс. У цій версії представлено новий дизайн панелі меню та вікон імпорту, експорту й завантаження чеків. Тож швидше оновлюйтесь та знайомтесь з новим інтерфейсом!

Формування звіту за касовими змінами

У розділі Звіти з'явився новий звіт За касовими змінами! Щоб його сформувати, просто оберіть назву звіту, вкажіть ГО, ПРРО та період. Натискаючи кнопку Сформувати, ви отримаєте друковану форму документа, яку можна легко роздрукувати або експортувати.

Доопрацювання Драйвера для BAS і API з COM інтерфейсом

  • Спосіб оплати Оплата частинами тепер доступний і при роботі в API Cashalot.
  • Вдосконалено механізм встановлення параметрів API Cashalot при використанні API COM (Bridge) та драйвера Cashalot для BAS.

Інші приємності

  • Тепер стандартний період зберігання відкладеного чека становить один тиждень! За вашим бажанням, ви можете налаштувати цей період під час оформлення відкладення. 
  • Удосконалено імпорт номенклатури. Тепер під час імпорту файлу пробіли в полі Артикул залишаються, що допомагає зберегти точність даних.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashӓlot 03.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.047).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 30.05.24
Авторизація за допомогою хмарного підпису Cloudkey стала більш швидкою та зручною. Тепер вам достатньо вказати лише код ЄДРПОУ або ІПН і система сама знайде ваші сертифікати.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 29.05.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії? Підключайте мобільний еквайринг від ПриватБанку...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 26.09.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.085). Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 01.03.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.055)
Детальніше
Cashälot
в ефірі