Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 25.09.23

26.09.2023
255

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.067).

Робота з касою (версія 1.00.067)

Налаштовуйте відображення позицій у чеку

У розділі Налаштування - Параметри чеків додано налаштування Відображення товарів в чеку. Якщо перемикач Відображати окремими позиціями активований, номенклатура з однаковим артикулом і найменуванням, додана у чек, відображатиметься у вікні формування чека та у друкованій формі чека окремими позиціями.

За замовчуванням перемикач Відображати окремими позиціями вимкнений.

Додаткові дані у чеку при оплаті карткою

У друкованих формах фіскальних та видаткових чеків реалізовано відображення додаткових написів для реквізитів, які відображаються при оплаті карткою через підключений POS-термінал або заповнюються вручну у вікні формування чека:

  • Еквайр - містить дані еквайра;
  • Вид операції - містить значення "Оплата" (у фіскальному чеку) або "Повернення" (у видатковому чеку);
  • Платіжна система - містить назву платіжної системи.

Також, назву реквізиту Чек змінено на Чек №, реквізити з назвою Дата і Час об’єднано у один реквізит - Дата та час.

Стабільна робота за будь-яких обставин

Вдосконалено механізм переведення до ПРРО Cashalot режиму "офлайн" при отриманні від серверу ФСКО повідомлення про неможливість перевірки стану сертифіката підписувача чека та нестабільної роботи сервісів OCSP надавачів КНЕДП.

У такому випадку буде запропоновано здійснити перехід у режим "офлайн", незалежно від режиму роботи користувача - як при роботі з ПРРО Cashalot, так і для інтеграційних рішень.

Перевірка можливості повернення ПРРО Cashalot в режим "онлайн" буде здійснюватися автоматично з часовим інтервалом у 15 хвилин.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацьовано алгоритм видалення номенклатури, для якої здійснюється складський облік. Додано можливість видалення номенклатури, обліковий залишок якої дорівнює 0.
  2. Налаштовано відображення відповідної дати у вікні календаря при виборі сталого періоду: "Сьогодні", "Вчора", "Поточний тиждень" тощо.
  3. Відкориговано збереження чека у PDF у розділі Історія операцій.
  4. Налаштовано перехід у режим "офлайн" у разі, якщо не було отримано відповіді від ФСКО при попередньому завершенні сеансу роботи без закриття зміни.

Доопрацьовано Драйвер для BAS, а також API Bridge:

  1. Відкориговано відображення повідомлень при роботі з інтеграційним плагіном та використанням оптимізованого режиму роботи API Cashalot SPECIFICAPIMODE=2.
  2. Доопрацьовано механізм реєстрації фіскального чека при використанні оптимізованого режиму роботи API Сashalot SPECIFICAPIMODE=2.
  3. Налаштовано відображення коду УКТЗЕД та штрихкоду акцизної марки у чеках, що сформовані з використанням інтеграційного плагіна.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 13.06.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.060)
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23
У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot 29.06.2022
У розділах Мій бізнес та Всі каси реалізовано Майстер, що спрощує реєстрацію нових ГО та ПРРО. Майстер допоможе додати відомості про нові ГО та ПРРО, автоматично заповнити та відпр...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 02.08.2022
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.045). Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 01.03.24
Відтепер Cashalot надає можливість переміщувати облікові залишки товарів між суб'єктами господарювання. Здійснювати товарообіг можна між суб’єктами господарювання, що зазначені у р...
Детальніше
Cashälot
в ефірі