Вийшло оновлення Cashalot 30.05.24

31.05.2024
187

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.080). Що чекає на вас у цій версії?

Робота з касою (версія 1.00.080)

Ще простіший вхід в систему

Авторизація за допомогою хмарного підпису Cloudkey стала більш швидкою та зручною.

Тепер вам достатньо вказати лише код ЄДРПОУ або ІПН і система сама знайде ваші сертифікати.

Покращений процес створення звіту про реалізовані товари

Створення звітів стало ще простіше і ефективніше. Ось, що нового:

  • Формуйте два види звітів: за товарами або за групами номенклатури.
  • Вибирайте додаткові параметри для деталізації інформації у звіті.
  • Отримуйте детальну інформацію про повернення товарів.
  • Переглядайте інформацію про суму знижки для кожної позиції товару окремо, а також про загальну суму знижки.

Доопрацювання Драйвера для BAS і API з COM інтерфейсом:

  • Тепер у API Cashalot ви можете формувати звіти про реалізовані товари. Для цього в API COM(Bridge) та Драйвер Cashalot для BAS додано метод PrintReportGoods.
  • Переходити від класичного РРО до ПРРО стало ще зручніше! Використовуйте застосунок Cashalot API Provider для легкої інтеграції Cashalot з вашою обліково-розрахунковою системою, яка до цього вже працювала з пристроями сімейства РРО Марія-304.

Щоб налаштувати інтеграцію, запустіть файл CashalotApiProvider.exe та налаштуйте роботу ПРРО за протоколом Марія-304, обравши ФН ПРРО та вказавши інші додаткові параметри.

Детальніше дивіться тут: 
https://cashalot.ua/wiki/1717080897-instrukciya-z-nalastuvannya-ta-pidklyucennya-mariya-304

Інші приємності:

  • Зручно завантажуйте застосунок Cashalot просто через програму! Для цього натисніть на іконку Інформація та оберіть Завантажити додаток. Відскануйте QR-код і вас автоматично перенаправить на сторінку в Play Маркеті або App Store.
  • Легко орієнтуйтесь в історії операцій та швидко знаходьте чеки післяплати, чергової сплати та остаточного розрахунку завдяки іконкам у реєстрі.
  • Зручно переглядайте залишок суми для сплати за чеками зі способом оплати Передплата та Оплата частинами у розділі Історія операцій.
  • Тепер ви можете контролювати внесення післяплати для чеків більш ефективно. Якщо ви намагаєтесь внести післяплату для повністю оплаченого чека, відобразиться вікно з попередженням про те, що чек вже сплачено.
  • Тепер процес закриття зміни та підрахунку суми в Z-звіті після сторнування чеків значно поліпшено.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 10.10.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.068) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.03.24
У цьому оновленні ми подбали, щоб користувачі мали доступ до всіх зареєстрованих чеків, навіть тих, які за певних обставин не були отримані від ПРРО і тому відсутні у реєстрах звіт...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 18.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.073).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 02.08.2022
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.045). Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23
У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період.
Детальніше
Cashälot
в ефірі