Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 29.11.2023

01.12.2023
270

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.072).

Реалізовано драйвер POS-термінала Cashalot для BAS

1. Реалізовано драйвер POS-термінала Cashalot для BAS, що надає можливість використання в обліковій системі BAS банківського термінала, підключеного до РМК Cashalot. Робота з драйвером можлива у двох варіантах:

  • Режим емулятор - призначений для конфігурацій BAS, в яких не реалізована передача реквізитів POS-термінала при проведенні чека продажу/повернення в Драйвер Cashalot для BAS. При використанні такого режиму роботи драйвера POS-термінала, транзакція на терміналі відбувається в момент передачі чека на реєстрацію на ФСКО.
  • Режим окремої оплати та реєстрації - для конфігурацій BAS, в яких реалізована обробка реквізитів POS-термінала та подальша їх передача в Драйвер Cashalot для BAS. При використанні такого режиму роботи драйвера POS-термінала користувач спочатку має виконати оплату на терміналі, а потім підтвердити реєстрацію чека на ФСКО.

Інструкція по налаштуванню доступна за посиланням:
https://cashalot.ua/wiki/1701184255-instrukciya-z-vikoristannya-draivera-pos-terminala-cashalot-dlya-bas-v11

2. Для API COM (Bridge) додано новий параметр USEPRGPOSTERMINAL, який відповідає за використання банківського термінала, підключеного до РМК Cashalot. Для використання банківського термінала необхідно встановити параметр USEPRGPOSTERMINAL та виконати налаштування термінала в Cashalot. Під час передачі чека на реєстрацію, якщо була обрана Оплата карткою, виконується запит на підключений POS-термінал з можливістю проведення оплати. Після здійснення успішної транзакції чек автоматично відправляється на ФСКО.

Ми прагнемо досконалості:

  1. Доопрацювали механізм відкриття реєстру Історія операцій у разі, якщо налаштовано відображення логотипів у чеках.
  2. Додали нові розміри цінників 58х40 мм.
  3. Налаштували коректне відображення літер ПДВ та Акцизного податку у Картці номенклатури після синхронізації довідника Номенклатура з Кабінетом користувача.
  4. Відкоригували відображення елемента Обслуговування у області розрахункових даних при формуванні Видаткового чека відповідно до наявності позиції Обслуговування у чеку.
  5. Відкоригували відправку посилання на оплату рахунка Мonobank та LiqPay у SMS з використанням сервісу TurboSMS.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 20.11.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.051) та м...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 06.02.2023
Пропонуйте покупцям додаткові товари/послуги, що доповнюють основний товар як аксесуари або корисні послуги та утворюють з ним комплект.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 16.11.23
Продовжуємо дбати про потреби наших користувачів та розширювати можливості модуля Склад. У новій версії Кабінета Cashalot користувачі можуть створювати замовлення необхідної кілько...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023
Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштуват...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.02.2024
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.076).
Детальніше
Cashälot
в ефірі