Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 23.11.23

24.11.2023
252

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У цьому оновленні зустрічайте черговий очікуваний функціонал модуля Склад.

Повертайте товари постачальнику

Тепер за допомогою Cashalot ви можете не тільки замовити необхідну кількість товарів, але й повернути товар постачальнику. У модулі Склад додано новий розділ Повернення товарів, у якому можна створювати, заповнювати, друкувати та зберігати документи Повернення товарів.

Імпортуйте дані по товарах у документ Надходження товарів

Додати дані товарів у документ Надходження товарів тепер можна, імпортувавши їх із файлу формату .xlsx,.xls або*.csv.

Для імпорту необхідно натиснути кнопку Імпорт, у вікні, що відкриється, обрати файл, з якого потрібно імпортувати дані, та обрати режим імпорту:

  • оновити записи у еталонному довіднику номенклатури - якщо довідник вже містить дані про номенклатуру, ці дані будуть замінені імпортованими;
  • доповнити еталонний довідник номенклатури - у довіднику створюється окремий запис, існуючі записи не змінюються.

Завантажити шаблон файлу для імпорту можна, натиснувши посилання Завантажити шаблон файлу.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Додали можливість формування замовлень товарів постачальнику із реєстру Залишки товарів. Створити документ Замовлення товарів можна по натисканню кнопки Нове замовлення.
  2. Доопрацювали автоматичний перерахунок значень полів Націнка, Собівартість, Ціна продажу при додаванні ціни у картці номенклатури.
  3. Додали нові розміри цінників 58х40 мм.
  4. Додали відображення номера експрес-накладної в звіті Статистика по чекам продажу розділу Аналітика.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23
У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 27.02.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.054).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 01.03.24
Відтепер Cashalot надає можливість переміщувати облікові залишки товарів між суб'єктами господарювання. Здійснювати товарообіг можна між суб’єктами господарювання, що зазначені у р...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 11.01.24
Завдяки новому функціоналу модуля Склад тепер можна реалізовувати товари безпосередньо зі складу. У новому розділі Видаткова накладна можна сформувати Видаткову накладну, за якою р...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 31.08.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.046).
Детальніше
Cashälot
в ефірі