Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 01.12.2022

01.12.2022
381

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot.

Ваш акаунт під надійним захистом

Використовуйте додатковий рівень перевірки даних при авторизації у Кабінеті користувача. Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за допомогою Google Authenticator. Використання двофакторної автентифікації надає додатковий рівень безпеки та більш надійний захист інформації.

Нові користувачі можуть підключити Google Authenticator у 3 кроки, виконуючі підказки у формі реєстрації користувача Кабінета:

  1. Завантажити та встановити додаток Google Authenticator на мобільному телефоні.
  2. За допомогою встановленого Google Authenticator зчитайте тимчасовий QR-код, який буде відображено на сторінці у Кабінета користувача.
  3. Для автентифікації у Кабінеті користувача ввести відображений у Google Authenticator код доступу.

Всі існуючі користувачі можуть встановити або вимкнути налаштування двофакторної автентифікації у будь-який зручний час в розділі Налаштування – Двофакторна аутентифікація.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацьовано автоматичне заповнення поля Собівартість товару/послуги, грн на основі значення поля Ціна продажу, грн при додаванні ціни у картці Номенклатура - Нова ціна.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 13.06.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.060)
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 02.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.063).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashӓlot 20.11.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.051) та м...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 18.01.24
Додали новий функціонал редагування документів модуля Склад зі статусом Проведений. Для того, щоб здійснити редагування, перейдіть до картки проведеного документа та натисніть кноп...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023
Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштуват...
Детальніше
Cashälot
в ефірі