Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 12.01.2023

13.01.2023
837

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.052) та Кабінета Cashalot.

Робота з касою (версія 1.00.052)

Пропонуйте покупцям комплекти товарів/послуг

Пропонуйте покупцям додаткові товари/послуги, що доповнюють основний товар як аксесуари або корисні послуги та утворюють з ним комплект.

У Картці номенклатури додано вкладку Комплекти номенклатур. На вкладці можна знайти необхідні товари/послуги та створити комплект – пов’язати їх з поточною номенклатурою.

Товари/послуги, що складають комплект, автоматично відображатимуться у чеку окремими позиціями після додавання основного товару.

Товари/послуги з комплекту є додатковою можливістю, спрямованою на пришвидшення роботи касира та покращення обслуговування клієнтів.  У разі потреби, позиції комплекту можуть бути швидко видалені з чека.

Вводьте напис «ФОП» для фізичних осіб-підприємців

Реалізовано можливість відображення напису ФОП у рядку реквізиту Найменування суб’єкта господарювання у друкованих формах фіскальних чеків, видаткових чеків, чеків службових операцій, Х-звіту, Z-звіту, а також перед ПІБ суб’єкта господарювання у друкованих формах звітів та актів.

Для відображення ознаки у Кабінеті Cashalot необхідно попередньо встановити опцію Відображати напис «ФОП» перед назвою суб'єкта господарювання у розділ Мій бізнес – Налаштування – «ФОП» у друкованих формах.

Використовуйте платіжний сервіс LiqPay

Приймайте оплату за допомогою платіжного сервісу LiqPay.

Для використання платіжного сервісу необхідно попередньо виконати відповідні налаштування у розділі Мій бізнес – Налаштування – Платіжний сервіс LiqPay. Після завантаження налаштувань з Кабінету у ПРРО буде доступна форма оплати LiqPay.

За допомогою сервісу формується посилання на рахунок, який клієнт оплачує банківською карткою, перейшовши за посиланням, що можна відправити клієнту на електронну адресу, у Приват24 або у SMS-повідомленні.

Клієнт може оплатити рахунок безпосередньо при формуванні чека або згодом, але не пізніше закінчення терміну дії рахунка, що визначається у налаштуваннях розділу Кабінета Мій бізнес – Налаштування – Платіжний сервіс LiqPay.

Чеки, що очікують сплати рахунка у платіжному сервісі, зберігаються у реєстрі Відкладені чеки. Для таких чеків у реєстрі доступна операція Перевірити стан рахунку.

Після оплати рахунка чек може бути зареєстрований у ДПС.

Приймайте платежі без апаратних платіжних терміналів

Приймайте оплату та повертайте кошти за допомогою QR-каси Monobank.

Для використання QR-каси на ПРРО у Кабінета Cashalot необхідно попередньо обрати ПРРО, на яких потрібно використовувати QR-каси Monobank у розділі Всі каси – Налаштування – Інтернет-еквайринг від Monobank.

Вводьте коректні суми при виконанні службових операцій

Вводьте коректні суми при виконанні службових операцій. При виконанні операцій Службове внесення та Службова видача реалізовано контроль щодо введення суми, кратної 10 копійкам. У разі, якщо сума, введена у полі Сума, грн, не кратна 10 копійкам, виводиться відповідна підказка.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Оновлено довідник кодів УКТ ЗЕД, що підключений до поля Код УКТЗЕД у Картці номенклатури.
  2. Для користувачів, КЕП яких не зареєстрований на ФСКО за допомогою форми 5-ПРРО, при авторизації у програмі реалізовано відображення повідомлення «Користувач не зареєстрований на сервері ФСКО».

У оновленні Кабінета Cashalot:

Налаштовуйте відображення ознаки «ФОП» для фізичних осіб-підприємців

У Кабінеті Cashalot реалізовано можливість налаштовувати відображення ознаки ФОП у друкованих формах фіскальних чеків, видаткових чеків, чеків службових операцій, та у друкованих формах звітів та актів.

У розділі Мій бізнес – Налаштування додано пункт «ФОП» у друкованих формах. Для налаштування відображення ознаки ФОП необхідно встановити опцію Відображати напис «ФОП» перед назвою суб'єкта господарювання.

Налаштовуйте використання сервісу LiqPay

У Кабінеті Cashalot реалізовано можливість налаштувати роботу з платіжним сервісом LiqPay. У розділі Мій бізнес – Налаштування додано пункт Платіжний сервіс LiqPay.

Для налаштування роботи з платіжним сервісом необхідно обрати назву господарської одиниці, вказати публічний та приватний ключі для підключення до платіжного сервісу та обирати період часу, протягом якого буде діяти сформований рахунок.

Важливо: для активації платіжного сервісу необхідно попередньо отримати публічний та приватний ключ у бізнес-кабінеті.

Налаштовуйте використання QR-каси Monobank

У Кабінеті Cashalot реалізовано можливість налаштувати роботу ПРРО з платіжним сервісом QR-каса Monobank. У розділі Всі каси – Налаштування додано пункт Інтернет-еквайринг від Monobank. Для налаштування роботи з QR-касою Monobank необхідно також попередньо виконати налаштування у розділі Мій бізнес – Налаштування – Платіжний сервіс Monobank.

Нові можливості у розділі Аналітика

  1. Оновлено суму встановлених лімітів прибутку для ФОП: 
    - І група - 1 118 900 грн. 
    - ІІ група - 5 587 800 грн. 
    - ІІІ група - 7 818 900 грн.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 02.08.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.063).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.12.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.050).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 27.02.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.054).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 10.10.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.068) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
Cashälot
в ефірі