Щодо використання СГ апаратного РРО та програмного РРО

15.06.2023
293

Законодавчо не встановлено обмежень щодо використання суб’єктом господарювання наряду з апаратним програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).

СГ самостійно, виходячи з власних потреб, обирає вид РРО (програмний чи апаратний), засобами якого має намір здійснювати реєстрацію розрахункових операцій відповідно до вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Важливо! У разі, якщо СГ приймає рішення використовувати ПРРО замість апаратного РРО, реєстрацію апаратного РРО необхідно скасувати.

Про це повідомили податківці ДПС у Дніпропетровській області. 

Розробник Linkos Group пропонує користувачам чудову альтернативу звичайним РРО - програмний РРО Cashalot. Cashalot - програмний РРО, що підходить для будь-якого бізнесу. Функціональний, простий і зрозумілий у використанні. Працює навіть за відсутністю світла та надає СГ багато можливостей.

Інші новини

15.02.2024
У ЗЕТ-звіті відсутні обов’язкові реквізити: чи буде відповідальність?
Яка передбачена відповідальність у разі роздрукування чи створення в електронному вигляді ЗЕТ-звіту, в якому відсутні обов’язкові реквізити?
Детальніше
25.11.2022
За порушення РРО, вчинені під час ВС, будуть штрафувати - роз'яснення від ДПС
У разі встановлення порушень використання РРО під час війни штрафні санкції будуть застосовуватись після припинення або скасування воєнного стану. Деталі - у нашому матеріалі.
Детальніше
24.05.2023
Обставини непереборної сили: як підтвердити знищення товарів?
Дію обставин непереборної сили засвідчує Торгово-промислова палата України.
Детальніше
07.06.2023
Щодо ведення обліку товарних запасів платниками єдиного податку
ФОП, які здійснюють розрахункові операції у готівковій або безготівковій формі, при продажу товарів (наданні послуг) зобов'язані вести облік товарних запасів і здійснювати продаж л...
Детальніше
Cashälot
в ефірі