Щодо використання СГ апаратного РРО та програмного РРО

15.06.2023
497

Законодавчо не встановлено обмежень щодо використання суб’єктом господарювання наряду з апаратним програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО).

СГ самостійно, виходячи з власних потреб, обирає вид РРО (програмний чи апаратний), засобами якого має намір здійснювати реєстрацію розрахункових операцій відповідно до вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Важливо! У разі, якщо СГ приймає рішення використовувати ПРРО замість апаратного РРО, реєстрацію апаратного РРО необхідно скасувати.

Про це повідомили податківці ДПС у Дніпропетровській області. 

Розробник Linkos Group пропонує користувачам чудову альтернативу звичайним РРО - програмний РРО Cashalot. Cashalot - програмний РРО, що підходить для будь-якого бізнесу. Функціональний, простий і зрозумілий у використанні. Працює навіть за відсутністю світла та надає СГ багато можливостей.

Інші новини

15.02.2024
У ЗЕТ-звіті відсутні обов’язкові реквізити: чи буде відповідальність?
Яка передбачена відповідальність у разі роздрукування чи створення в електронному вигляді ЗЕТ-звіту, в якому відсутні обов’язкові реквізити?
Детальніше
13.09.2023
ФОП надає послуги через мережу інтернет через платіжний сервіс WayForPay: чи застосовувати РРО/ПРРО?
Чи потрібно ФОП, який надає послуги через мережу інтернет (відсутнє конкретне місце розрахунків), при отриманні оплати через платіжний сервіс WayForPay застосовувати РРО/ПРРО?
Детальніше
30.08.2023
Щодо реєстрації чеків без зазначення даних про товар чи послугу
На практиці зустрічаються випадки, коли касир формує фіскальний чек без зазначення даних про товар чи послугу, так званий «нульовий» чек. Чи правомірно це, та чи буде зареєстровано...
Детальніше
Cashälot
в ефірі