Касові зміни: аналітика від Cashalot

17.08.2022
488

В наших попередніх матеріалах ми розповідали, як проаналізувати діяльність своїх торгових точок за допомогою розділу Аналітика від Cashalot.

Нагадаємо про те, як проаналізувати діяльність за допомогою:

Скориставшись інструментом Касові зміни Аналітики від Cashalot Ви зможете проаналізувати стан змін у ПРРО (відкриті чи закриті зміни) та підсумкові дані по розрахунковим операціям.

Зверніть увагу! При відкритті модуля Аналітика - розділ Касові зміни автоматично формуються аналітичні дані по всім ПРРО та ГО за поточний тиждень.

Щоб відкрити розділ Касові зміни оберіть у модулі Аналітика зазначений розділ (рис. 1).

Рис. 1

Для роботи із розділом Касові зміни після його відкриття на головному екрані з'являються панелі: Фільтрів, Діаграм і Таблиць даних (рис. 2).

Рис. 2

Для того, щоб змінити критерії відбору даних скористайтесь фільтром.

У розділі Касові зміни представлена така інформація:

  • сумарна кількість закритих/не закритих змін на ПРРО, за певний період (рис. 3);

Рис. 3

Аналізувати інформацію можна за обраний період та щодо суб’єкта господарювання, ГО, ПРРО, касирів.

  • сумарний час (в годинах) протягом якого на ПРРО повинна бути закрита зміна;
  • дані про ПРРО, які не закрили зміну протягом доби (рис. 4);

Рис. 4

Для того, щоб отримати більш розгорнуту інформацію по ПРРО, які протягом доби не закрили зміну натисніть Детальніше.

  • підсумкові дані по сумам продажу та повернення у розрізі видів оплат, ПДВ, акцизу, збору до ПФ, службової видачі, службовому внесенні.

Отже, за допомогою розділу Касові зміни можна переглянути та проаналізувати інформацію про касові зміни у господарських одиницях суб’єкта господарювання: дату та час відкриття/закриття зміни у ПРРО, який касир відкрив/закрив зміну, стан зміни (відкрита чи закрита), суми продажів та повернення у розрізі видів оплати, суми службового внесення та видачі. 

Працюйте легко із ПРРО Cashalot, аналізуйте роботу своєї ГО невимушено разом із корисним сервісом. Розвивайте свій бізнес та підтримуйте наших захисників.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Інші новини

02.09.2022
Ліміт каси: у яких випадках можна змінювати?
Установлений ліміт каси та строки здавання готівки можуть переглядатися за наявності відповідних обставин. Докладніше у нашому матеріалі.
Детальніше
09.06.2022
POS-термінали у ПРРО Cashalot
Користувачі програмного РРО Cashalot можуть здійснювати розрахунки банківською карткою з використанням різних POS-терміналів: ПриватБанк, Printec, а зараз і Ощадбанк.
Детальніше
15.11.2022
Два роки ПРРО: зміни та тенденції розвитку
Якщо ще два роки тому ПРРО для більшості був маловідомою технологічною новинкою, то сьогодні це справжній надійний помічник кожного підприємця, який прагне зробити свій бізнес біль...
Детальніше
12.07.2023
Торгуєте продукцією власного виробництва: чи зобов’язані приймати картки?
Чи зобов’язані СГ (торговці) забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків, у т. ч. з використанням ЕПЗ при здійсненні торгівлі продукцією власного виробництва, які м...
Детальніше
15.02.2023
Хто укладає договір з ЦСО у разі реєстрації РРО на відокремлений підрозділ?
Суб’єкт господарювання, який є платником податку на прибуток, може реєструвати РРО за місцезнаходженням своїх відокремлених підрозділів, які розташовані на території іншої, ніж так...
Детальніше
Cashälot
в ефірі