Новий застосунок Cashalot — касові операції переходять у смартфон

21.12.2021
1133

Ми реалізували новий, зручний та надзвичайно простий у користуванні мобільний застосунок Cashalot. Тож, відтепер касові операції можна виконувати з мобільного пристрою та територіально не прив'язуватися до точки продажу. Торгівці, кур'єри можуть продавати свої товари та видавати чеки у будь-якому, зручному для покупця, місці та форматі.

Мобільний застосунок Cashalot значно спрощує виконання касових операцій. Торговці — можуть економити гроші та час на логістику, кур'єрам — спрощується робота у кінцевому розрахунку з покупцем.

Торговці та надавачі послуг, користуючись мобільною касою, Cashalot отримують такі вигоди як: офлайн-режим, зручність продажу товару чи послуги, легкість у формуванні та реєстрації чека в ДПС, та, звичайно, зручність у наданні чека покупцеві.

Мобільний застосунок виконує всі, необхідні для касира, функції та може використовуватися як кур’єрами під час доставки, так і торговцями без стаціонарного робочого місця, наприклад, на ярмарках та ринках.

На платформі Google Play вже розміщено реліз мобільного застосунку ПРРО Cashalot. Mobile APP Cashalot — це мобільна версія робочого місця касира програмної каси Cashalot, адаптована для роботи на смартфонах і планшетах.

Функціонал мобільного застосунку Cashalot:

Відкриття/закриття зміни
Продаж товару з наявної номенклатури
Вибір форми розрахунку
Формування X- та Z-звітів
Cлужбове внесення/службова видача
використання сканера штрих-кодів
Формування та реєстрація чеків
Друк чека

 

 

Технічні характеристики:

100 МБ вільного місця на диску
Мінімальна версія Android 8.0
Для завантаження мобільного застосунку потрібно зайти на платформу Google Play, у пошуку написати Cashalot, далі, серед запропонованих варіантів за логотипом ПРРО Cashalot, обрати правильний та завантажити.

Це перша версія застосунку, яка з часом буде оновлюватись. Зі всіма оновленнями ми будемо додавати функції, які зроблять мобільний застосунок Cashalot ще більш корисним, легким та зручним у користуванні.

Розробник ПРРО Cashalot — Linkos Group запрошує всіх охочих залишати відгуки та виставляти оцінки мобільному застосунку. Це допоможе розробнику мати швидкий зворотний зв'язок від користувачів.

Працюючи в мобільному застосунку Cashalot, кожен користувач може оцінити його зручність, а також запропонувати рекомендації відповідно до потреб свого бізнесу.

Надсилати відгуки та оцінки роботи мобільного застосунку можна як в онлайн-режимі на платформі Google Play, так і на e-mail: [email protected]

 

Приєднуйтесь до роботи у мобільному застосунку Cashalot!

 

Здійснювати касові операції — легко, зручно, просто!

Інші новини

06.06.2023
Держреєстр РРО оновили станом на 31.05.2023 р.
Наказом ДПСУ від 31.05.2023 р. № 415 викладено у новій редакції Держреєстр РРО.
Детальніше
11.01.2023
Особливості при програмуванні найменування підакцизного товару з 01.01.2023
Які особливості слід враховувати СГ з 01.01.2023 при програмуванні найменування кожного підакцизного товару із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД версії 2022 р...
Детальніше
01.12.2023
Інтернет- торгівля: коли формувати касовий чек?
Чи буде штраф, якщо чек сформовано не на дату отримання попередньо оплачених коштів на рахунок, а у момент відвантаження товару?
Детальніше
22.06.2023
СГ має магазин та кафетерій в одній будівлі, але різних приміщеннях: скільки ліцензій на торгівлю алкоголем отримувати?
Чи потрібно отримувати окремі ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями СГ, який має магазин та кафетерій (буфет, ресторан тощо), що знаходяться в одній будівлі, але в ок...
Детальніше
11.04.2023
Чи вважається автомат з продажу товарів (послуг) РРО?
РРО - це пристрій або програмно-технічний комплекс, а от чи може автомат з продажу (товарів) вважатися реєстратором розрахунковим операцій?
Детальніше
Cashälot
в ефірі