Аналітика від Cashalot — дієва допомога для бізнесу

16.05.2022
958

Зараз юрособи або ФОП, які займаються роздрібною торгівлею, реалізацією товарів чи послуг, мають особливо пильно контролювати свій бізнес. За нинішніх обставин, це дуже важливо для розуміння потреб бізнесу та своїх клієнтів, щоб знати, у якій кількості та у який час забезпечувати людей необхідним товаром, а також мати реальні цифри щодо прибутку/збитків, залишків товарів і продукції на складах тощо. Для цього в Cashalot вже давно існує такий інструмент як Аналітика. Докладніше про нього розповідали раніше тут.

За допомогою Аналітики, кожен клієнт, перебуваючи у будь-якій точці нашої країни чи світу, може в особистому кабінеті Cashalot відстежувати всі показники, аналізувати інформацію, вчасно приймати управлінські рішення та користуватися іншими корисними функціями. Користування Аналітикою в Cashalot безоплатне для усіх клієнтів ПРРО Cashalot.

Що пропонує модуль Аналітика?

Основні показники діяльності юр чи фізособи показані на головній панелі та залежать від типу суб’єкта господарювання. Це можуть бути як юридичні особи, так і ФОП.

Основні показники для юридичних осіб (рис. 1).

рис. 1

Основні показники для ФОП (рис. 2).

рис. 2

Модуль Аналітика містить такі розділи (рис. 3):

рис. 3

  • Статистика по чеках продажу

рис. 3.1.

Розділ забезпечить підприємця інформацією про години активності покупців у кожній точці продажу, пікові навантаження, завантаженість продавців. Такі висновки можна робити, маючи можливість переглянути інформацію про величину чеків, проаналізувати кількість чеків та їх суми по днях і годинах, відстежувати величину середнього чека за обраний період. Крім того, в обраному періоді можна додатково аналізувати дані у розрізі господарської одиниці (далі - ГО), ПРРО, касирів, за видами та способами оплати. Також цей розділ надає можливість переглядати усі фіскальні чеки продажу у форматі реєстру чи у друкованій формі чека.

  • Статистика по чеках повернення

рис. 3.2.

Володіти інформацією про повернення товару замало, важливо також правильно її аналізувати. Тому цей розділ надає змогу переглянути інформацію щодо кількості зареєстрованих видаткових чеків та суми повернень, даних про величину чеків повернення, відстежувати величину середнього чека повернення за обраний період. Також можна додатково аналізувати дані у розрізі ГО, ПРРО, касирів, за видами оплати та переглядати чеки повернення у вигляді реєстру.

  • Z-звіти

рис. 3.3.

Аналітика, яка базується на фіскальних звітних чеках — це той обов’язковий набір інформації підприємця, без якого неможливо обійтись. Тому розповімо коротко про функціонал. У користувача є можливість:

  • переглянути та проаналізувати дані у розрізі продажу чи повернення за обраний період;
  • переглянути кількість зареєстрованих Z-звітів у розрізі ГО, касирів та ПРРО;
  • дізнатися про загальні виторги та за видом оплати.

У наступних публікаціях буде більш детальний огляд розділу Z-звітів, тож рекомендуємо приєднатися до нашого телеграм-каналу M.E.Doc. Informer, щоб не пропустити важливу інформацію.

  • Аналітика щодо реалізованих товарів

рис. 3.4.

Аналітичний розділ надає можливість проаналізувати реалізацію товарів по групах за обраний період та дізнатися, яка частка виторгу припадає на певну групу товарів. Крім того, можна аналізувати динаміку реалізації за обраними товарами у розрізі суми та кількості та динаміку продажу в розрізі господарських одиниць. В обраному періоді можна проаналізувати дані у розрізі ГО, ПРРО, касирів, за видами та способами оплати.

  • Касові зміни

рис. 3.5.

За допомогою цього розділу можна переглянути та проаналізувати інформацію про касові зміни: дату та час відкриття/закриття зміни у ПРРО, який касир відкривав або закривав зміну, стан зміни (відкрита чи закрита), суми продажів та повернення у розрізі видів оплати, суми службового внесення та видачі. Аналізувати інформацію можна за обраний період, щодо суб’єкта господарювання, ГО, ПРРО, касирів.

Докладніше про всі розділи - у наших наступних публікаціях.

Отже, всі ці аналітичні розділи нададуть змогу клієнтам Cashalot проаналізувати та зрозуміти, що відбувається з їхнім бізнесом. І все це абсолютно безплатно. Долучайтесь, знайомтесь із корисним сервісом, аналізуйте і розвивайте свій бізнес та Україну!

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Інші новини

21.03.2024
Чи передбачено обмеження щодо кількості створених РРО/ПРРО Зет-звітів?
СГ протягом дня в ПРРО може відкрити нову робочу зміну у разі формування фіскального звітного чека (Зет-звіту) та закриття попередньої зміни.
Детальніше
20.10.2022
Щодо необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів
ДПС вкотре звертає увагу на необхідності відображення в чеках РРО/ПРРО усіх обов’язкових реквізитів, особливо в частині використання режиму програмування підакцизних товарів із заз...
Детальніше
12.12.2022
Аварійне відключення світла протягом війни: чи буде відповідальність за нестворення Z-звітів?
Чи передбачена відповідальність до СГ за нестворення (несвоєчасне створення) щоденних Z-звітів на РРО/ПРРО з причини потенційного/аварійного відключення електроенергії у період дії...
Детальніше
19.06.2023
Торгівля алкоголем в кіосках без обмеження площі: чи буде штраф?
Чи застосовуються штрафи до СГ, які на підставі ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями здійснюють торгівлю алкоголем (в т. ч. пивом) в кіосках, палатках, павільйонах,...
Детальніше
04.11.2022
Коли можна не застосовувати РРО/ПРРО Інтернет-магазинам?
В яких випадках можна не застосовувати РРО/ПРРО Інтернет-магазинам? Нагадаємо нашим читачам, що використання РРО та/або програмних РРО в Інтернет-магазинах залежить від того, у які...
Детальніше
Cashälot
в ефірі