ПРРО Cashalot інтегровано до облікової системи ENOT

20.12.2021
757

Лінійка інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з обліковими системами стала ще більшою. Програмна каса Cashalot до новорічних свят приготувала подарунок усім закладам сфери PET.

Відтепер зоомагазини, ветеринарні клініки та ветеринарні аптеки, що користуються обліковою системою ENOT, можуть у своїй звичній обліковці використовувати програмну касу Cashalot.

ПРРО Cashalot вже інтегровано до системи ENOT

Впровадження інтегрованого рішення ENOT + ПРРО Cashalot стало можливим завдяки спільним зусиллям розробників IT-компанії Linkos Group, власника бренду “ПРРО Cashalot”, та розробників ENOT.

Тож програмна каса Cashalot, як комплексне рішення, є в ENOT, — і всі розрахункові операції із клієнтами учасники ринку PET, які користуються ENOT, можуть виконувати у своїй обліковій системі. Тобто користувачу не потрібно купувати додаткове касове обладнання, встановлювати самостійно додаткове програмне забезпечення та одночасно працювати у двох різних програмах. Два рішення — облікова система та програмна каса — і все в одній програмі! Не потрібно проходити додаткове тривале навчання — користувачі ENOT продовжують працювати в своїй звичній програмі, а касові операції вже присутні в ній.

Робота ПРРО Cashalot в обліковій системі ENOT передбачає придбання модуля API ПРРО Cashalot. Вартість модуля, що необхідний для роботи програмної каси Cashalot у обліковій системі ENOT, — 180 грн за одну касу, вартість придбання річної ліцензії за одну касу становить 980 грн. Отже, користувачу ENOT потрібно сплатити 1160 грн на рік і касові операції є доступними в звичній та улюбленій обліковій системі ENOT.

У програмі ENOT став доступний такий функціонал:

  • відкриття/закриття зміни;
  • створення X- та Z-звітів;
  • повернення коштів за товар;
  • службове внесення і службова видача.

Користувачу ENOT перед тим, як під’єднати ПРРО Cashalot до облікової системи, потрібно:

  1. завантажити інструкцію програмної каси Cashalot.
  2. зареєструватися в особистому кабінеті — https://my.cashalot.org.ua.

Після успішної реєстрації на https://my.cashalot.org.ua/ користувачу ENOT потрібно зареєструвати свою ветеринарну клініку або ветеринарну аптеку як торгову точку. А після цього зареєструвати програмну касу.

Згідно з відповідними формами, що розміщені в розділі “Документи” особистого кабінету ПРРО Cashalot, здійснюється автоматична реєстрація каси в ДПС, надаються сертифікати та ключі доступу.

Після реєстрації каси необхідно завантажити та встановити на свій комп’ютер із ПЗ Windows програмну касу Cashalot з дистрибутива за посиланням: https://load.cashalot.org.ua/distr/cashalot.zip.

Покрокова інструкція з під’єднання ПРРО Cashalot до ENOT наведена за посиланням: https://cutt.ly/sUfY3b6

Щодо придбання програмної каси Cashalot — звертайтесь до відділу продажу ПРРО Cashalot: + 38 (044) 344 07 44; + 38 (067) 344 07 44.

У разі виникнення запитань щодо налаштування інтеграційного рішення — звертайтесь до технічної підтримки ENOT.

Інші новини

10.01.2023
ПРРО Cashalot для вашого бізнесу: інтеграція
Інтеграція дає можливість нашим клієнтам продовжувати зручно працювати у звичній програмі! Як? Дуже просто — ви і далі працюєте, як і звикли, у вашій улюбленій обліковці, до якої і...
Детальніше
29.11.2023
Модуль «Склад»: що нового і корисного зʼявилось для користувачів?
«Склад» — модуль у програмному РРО Cashalot, який створений для зручного обліку товарних запасів. За короткий час свого функціювання він вже встиг стати незамінним помічником для б...
Детальніше
26.01.2024
Інтеграція мобільного застосунку ПРРО Cashalot з мобільними POS-терміналами 3 в 1 від Printec
Мобільні POS-термінали 3 в 1 — це сучасні пристрої, які дозволяють приймати безготівкові платежі, реєструвати розрахункові операції у податковій службі і друкувати чеки.
Детальніше
04.11.2022
Коли можна не застосовувати РРО/ПРРО Інтернет-магазинам?
В яких випадках можна не застосовувати РРО/ПРРО Інтернет-магазинам? Нагадаємо нашим читачам, що використання РРО та/або програмних РРО в Інтернет-магазинах залежить від того, у які...
Детальніше
15.02.2023
Хто укладає договір з ЦСО у разі реєстрації РРО на відокремлений підрозділ?
Суб’єкт господарювання, який є платником податку на прибуток, може реєструвати РРО за місцезнаходженням своїх відокремлених підрозділів, які розташовані на території іншої, ніж так...
Детальніше
Cashälot
в ефірі