ПРРО Cashalot інтегровано до облікової системи ENOT

20.12.2021
1051

Лінійка інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з обліковими системами стала ще більшою. Програмна каса Cashalot до новорічних свят приготувала подарунок усім закладам сфери PET.

Відтепер зоомагазини, ветеринарні клініки та ветеринарні аптеки, що користуються обліковою системою ENOT, можуть у своїй звичній обліковці використовувати програмну касу Cashalot.

ПРРО Cashalot вже інтегровано до системи ENOT

Впровадження інтегрованого рішення ENOT + ПРРО Cashalot стало можливим завдяки спільним зусиллям розробників IT-компанії Linkos Group, власника бренду “ПРРО Cashalot”, та розробників ENOT.

Тож програмна каса Cashalot, як комплексне рішення, є в ENOT, — і всі розрахункові операції із клієнтами учасники ринку PET, які користуються ENOT, можуть виконувати у своїй обліковій системі. Тобто користувачу не потрібно купувати додаткове касове обладнання, встановлювати самостійно додаткове програмне забезпечення та одночасно працювати у двох різних програмах. Два рішення — облікова система та програмна каса — і все в одній програмі! Не потрібно проходити додаткове тривале навчання — користувачі ENOT продовжують працювати в своїй звичній програмі, а касові операції вже присутні в ній.

Робота ПРРО Cashalot в обліковій системі ENOT передбачає придбання модуля API ПРРО Cashalot. Вартість модуля, що необхідний для роботи програмної каси Cashalot у обліковій системі ENOT, — 180 грн за одну касу, вартість придбання річної ліцензії за одну касу становить 980 грн. Отже, користувачу ENOT потрібно сплатити 1160 грн на рік і касові операції є доступними в звичній та улюбленій обліковій системі ENOT.

У програмі ENOT став доступний такий функціонал:

  • відкриття/закриття зміни;
  • створення X- та Z-звітів;
  • повернення коштів за товар;
  • службове внесення і службова видача.

Користувачу ENOT перед тим, як під’єднати ПРРО Cashalot до облікової системи, потрібно:

  1. завантажити інструкцію програмної каси Cashalot.
  2. зареєструватися в особистому кабінеті — https://my.cashalot.org.ua.

Після успішної реєстрації на https://my.cashalot.org.ua/ користувачу ENOT потрібно зареєструвати свою ветеринарну клініку або ветеринарну аптеку як торгову точку. А після цього зареєструвати програмну касу.

Згідно з відповідними формами, що розміщені в розділі “Документи” особистого кабінету ПРРО Cashalot, здійснюється автоматична реєстрація каси в ДПС, надаються сертифікати та ключі доступу.

Після реєстрації каси необхідно завантажити та встановити на свій комп’ютер із ПЗ Windows програмну касу Cashalot з дистрибутива за посиланням: https://load.cashalot.org.ua/distr/cashalot.zip.

Покрокова інструкція з під’єднання ПРРО Cashalot до ENOT наведена за посиланням: https://cutt.ly/sUfY3b6

Щодо придбання програмної каси Cashalot — звертайтесь до відділу продажу ПРРО Cashalot: + 38 (044) 344 07 44; + 38 (067) 344 07 44.

У разі виникнення запитань щодо налаштування інтеграційного рішення — звертайтесь до технічної підтримки ENOT.

Інші новини

15.06.2022
Аналізуйте дані Z-звітів легко та зручно з Cashalot
Модуль «Аналітика» у програмному РРО Cashalot створений аналізувати стан продажів, швидко приймати важливі рішення, збільшувати прибутки та безперервно дбати про своїх клієнтів
Детальніше
22.09.2022
Залишок готівки в касі в ПРРО Cashаlot
Як зберегти залишок всієї готівки в касі для наступної зміни у ПРРО Cashаlot – дізнайтесь у статті.
Детальніше
01.09.2023
Програмний РРО Cashalot святкує три роки
Програмний РРО Cashalot вже три роки поспіль допомагає своїм користувачам вести розрахунки максимально зручно та ще за вигідною ціною. Які зміни та удосконалення відбулись за це ча...
Детальніше
10.08.2022
Розширено інформацію за QR-кодом
QR-код у фіскальних чеках ПРРО Cashalot.
Детальніше
26.03.2024
У фіскальних чеках РРО та ПРРО необхідно відображати код товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД для підакцизних товарів
До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції під час торгівлі підакцизними товарами!
Детальніше
Cashälot
в ефірі