Аналітика від Cashalot. З нами Ваш Сash завжди буде LOT!

11.11.2021
1442

Обов’язково радимо заглянути у Ваш Кабінет Cashalot та скористатись першим набором аналітичних даних, які тут з’явились. Ваша мета - розвивати свій бізнес, збільшувати прибутки, мінімізувати витрати, тоді Вам не обійтись без аналізу показників продажів/ повернень, діяльності касирів, активності покупців, товарних піків і не тільки.

Успішний підприємець використовує аналітику для вдосконалення своїх продуктів та покращення послуг, обслуговування клієнтів та діагностики ринку. Інструменти розділу Аналітика в Cashalot допоможуть Вам використовувати всі можливості сучасних програмних РРО. А ми із радістю та натхненням будемо Вам допомогати у цьому.

Тож трохи більше про новий розділ - Аналітика.

Перше, з чим Ви вже можете працювати в кабінеті Cashalot - це Статистика по чекам (рис. 1).

каса, програмний РРО, Кашалот, ПРРО

Рис.1

Обираєте розділ Аналітика та переходите до блоку - Статистика по чекам продажу.

Далі у вікні з'явиться фільтр, який надає широкий вибір необхідних показників для аналізу (рис. 2).

каса, ПРРО, програмний РРО, Кашалот

Рис. 2

І все! Необхідні аналітичні дані у вигляді графічного зображення та детальна інформація у табличному вигляді у Вас на екрані!

Кому цікаво, додамо трохи деталей.

У фільтрі відбір даних для аналізу можна зробити за такими показниками: Господарська одиниця, ПРРО, Період, Спосіб оплати, Вид оплати, Касир.

Графічне зображення аналітичних даних відобразиться на панелі діаграм після обрання хоча б одного з параметрів на панелі Фільтр.

Формуються такі діаграми (рис. 3): 

  • дані про величину чеків. Ця опція допоможе оцінити кількісний показник, який стосується покупців (великі, середні, малі та дрібні чеки);
  • кількість чеків по днях і годинах. Ця опція відображає зростання та спад активності покупців;
  • середній чек. Ця опція допоможе оцінити середню суму коштів, яку витратили покупці.

Каса, Кашалот, ПРРО, програмний РРО, Медок

Рис. 3

Ось так виглядає відображення аналітичних даних в табличній частині (рис. 4).

програмний РРО, каса, Кашалот, ПРРО

Рис. 4

Керування даними колонок у таблиці можливо за допомогою інструментів, наприклад, кнопки https://lh3.googleusercontent.com/omhzlyQb2GLBfgW_fJDhID8GAPdZZ17NAAOdRzxBHa-dgCbSOY6HOTyXiha2bobuZ_q84CuPoWfGrGgp28bzom0ZKhUBmSu6u4zx6rWMbrEWd2fLgsL3Udf_43-n2Ug9q85nD9wu. А також можна відсортувати записи за значеннями певної колонки, за допомогою іконки https://lh4.googleusercontent.com/MaTaswPAfhagsX9icjKkhJfsuzn-RBktK2_eAYcXb0qpmNFgYwIqc6hA7mu7mLa_qTEdGLh2ETB9lq9a8X5biRKQCKcRK-03jE6lGoBcHqGELYjgoRpsM7Q-E7PuNXZlH436hz6cу заголовку таблиці.

Як бачите, все просто і цікаво. Тож, користуйтесь повною мірою всім функціоналом ПРРО Cashalot та збільшуйте свої прибутки!

А ми продовжуємо працювати для Вас і не збираємось зупинятись на досягнутому. В подальшому, функції розділу Аналітика будуть розширюватись. Чекайте на оновлення від Cashalot.

Інші новини

23.02.2023
Чи має право СГ використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю?
Суб’єкт господарювання має право використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю, якщо такі ПРРО не потребують задіяння касирів. Я...
Детальніше
11.10.2021
ПРРО Cashalot інтегрований із USAP.ONLINE
Розробники ПРРО Cashalot не зупиняються на місці в напрямку не тільки впровадження нових функціональностей, а й нових інтеграційних рішень. Приємна новина для користувачів платформ...
Детальніше
12.03.2024
ПРРО зареєстрований на ГО для надання перукарських послуг: чи можна надавати інший вид діяльності?
Чи має право ФОП-єдинник (КВЕД: перукарські послуги та здавання авто в оренду) проводити розрахунки з оренди машин через РРО/ПРРО, який зареєстрований на господарську одиницю, де в...
Детальніше
29.11.2022
Відключення електроенергії та відсутність інтернет-зв’язку: що з РРО/ ПРРО та чи штрафуватимуть?
ДПС проінформувала щодо проблеми відключення електроенергії та відсутності інтернет-зв’язку та, відповідно, щодо передачі інформації про розрахункові операції до ФСКО.
Детальніше
26.05.2023
Продаж товару з доставкою кур’єром продавця
Як проводити розрахункову операцію у разі продажу товару з доставкою кур’єром продавця?
Детальніше
Cashälot
в ефірі