ПРРО Cashalot інтегрований з обліковою системою “Предприниматель 4”

20.10.2021
919

Інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з іншими обліковими системами стає все більше. Cashalot інтегрований в облікову систему “Предприниматель 4”.

“Предприниматель 4” — програма для торгівлі та обліку, що використовується підприємцями та підприємствами малого бізнесу. Ця облікова система автоматизує облік майже всіх аспектів підприємницької діяльності.

Завдяки інтеграції з ПРРО Cashalot користувачі облікової системи “Предприниматель 4” отримали змогу в автоматичному режимі оформляти фіскальний чек.

Відтепер у програмі “Предприниматель 4” доступний такий функціонал:

  • відкриття/закриття зміни;
  • створення X- та Z-звітів;
  • повернення коштів за товар;
  • службове внесення та службова видача.

Замість одночасної роботи у двох вікнах, — у “Предприниматель 4” та програмній касі — користувачі облікової системи “Предприниматель 4” можуть працювати у режимі єдиного вікна.

Робота ПРРО Cashalot в обліковій системі “Предприниматель 4” передбачає придбання модулю API ПРРО Cashalot. Вартість модуля, — 250 грн за одну касу.

Щоб під’єднати ПРРО Cashalot, потрібно зареєструватись за посиланням: my.cashalot.org.ua/Account/Login. Далі за іншим посиланням слід завантажити та встановити Cashalot: load.cashalot.org.ua/distr/cashalot.zip.

Щоб працювати у “Предприниматель 4” із програмною касою Cashalot потрібно безпосередньо в обліковій системі “Предприниматель 4” у розділі “Продажи” натиснути “Настройка”, на вкладці “ПРРО” відмітити “Использовать” та обрати Cashalot.

Щодо придбання програмної каси Cashalot — звертайтесь до відділу продажу ПРРО Cashalot: + 38 (044) 344 07 44; + 38 (067) 344 07 44.

У разі виникнення запитань щодо налаштування інтеграційного рішення — звертайтесь до технічної підтримки “Предприниматель 4”.

Інші новини

08.07.2022
Аналітика по реалізованим товарам
Продовжуємо ділитися своїми порадами щодо легкої роботи з ПРРО Cashalot. Цей матеріал присвячуємо розділу, який допоможе проаналізувати реалізацію товарів по групам у розрізі сум т...
Детальніше
29.11.2022
Відключення електроенергії та відсутність інтернет-зв’язку: що з РРО/ ПРРО та чи штрафуватимуть?
ДПС проінформувала щодо проблеми відключення електроенергії та відсутності інтернет-зв’язку та, відповідно, щодо передачі інформації про розрахункові операції до ФСКО.
Детальніше
31.05.2021
Де взяти КЕП для програмних РРО та як їх зареєструвати у ДПС?
КЕП для програмного РРО можна отримати у кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. Наприклад, у партнера ПРРО Cashalot — ЦСК «Україна».
Детальніше
06.02.2024
Продаж кавових напоїв у МАФі: який тип об’єкта оподаткування зазначати у ф. № 20-ОПП?
Який тип об’єкта оподаткування при заповненні повідомлення за ф. № 20-ОПП необхідно обрати суб’єкту господарювання, якщо у довіднику типів об’єктів оподаткування відсутня потрібна...
Детальніше
04.07.2022
Торгівля продовольчими товарами ФОП-єдинником через вендингові автомати: що з РРО/ ПРРО?
Чи необхідно ФОП-єдиннику, який здійснює продаж продовольчих товарів та/або напоїв (непідакцизних товарів) за допомогою торгівельних автоматів (вендингових автоматів), застосовуват...
Детальніше
Cashälot
в ефірі