ПРРО Cashalot інтегрований з обліковою системою “Предприниматель 4”

20.10.2021
798

Інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з іншими обліковими системами стає все більше. Cashalot інтегрований в облікову систему “Предприниматель 4”.

“Предприниматель 4” — програма для торгівлі та обліку, що використовується підприємцями та підприємствами малого бізнесу. Ця облікова система автоматизує облік майже всіх аспектів підприємницької діяльності.

Завдяки інтеграції з ПРРО Cashalot користувачі облікової системи “Предприниматель 4” отримали змогу в автоматичному режимі оформляти фіскальний чек.

Відтепер у програмі “Предприниматель 4” доступний такий функціонал:

  • відкриття/закриття зміни;
  • створення X- та Z-звітів;
  • повернення коштів за товар;
  • службове внесення та службова видача.

Замість одночасної роботи у двох вікнах, — у “Предприниматель 4” та програмній касі — користувачі облікової системи “Предприниматель 4” можуть працювати у режимі єдиного вікна.

Робота ПРРО Cashalot в обліковій системі “Предприниматель 4” передбачає придбання модулю API ПРРО Cashalot. Вартість модуля, — 250 грн за одну касу.

Щоб під’єднати ПРРО Cashalot, потрібно зареєструватись за посиланням: my.cashalot.org.ua/Account/Login. Далі за іншим посиланням слід завантажити та встановити Cashalot: load.cashalot.org.ua/distr/cashalot.zip.

Щоб працювати у “Предприниматель 4” із програмною касою Cashalot потрібно безпосередньо в обліковій системі “Предприниматель 4” у розділі “Продажи” натиснути “Настройка”, на вкладці “ПРРО” відмітити “Использовать” та обрати Cashalot.

Щодо придбання програмної каси Cashalot — звертайтесь до відділу продажу ПРРО Cashalot: + 38 (044) 344 07 44; + 38 (067) 344 07 44.

У разі виникнення запитань щодо налаштування інтеграційного рішення — звертайтесь до технічної підтримки “Предприниматель 4”.

Інші новини

20.12.2021
ПРРО Cashalot інтегровано до облікової системи ENOT
Лінійка інтеграційних рішень ПРРО Cashalot з обліковими системами стала ще більшою. Програмна каса Cashalot до новорічних свят приготувала подарунок усім закладам сфери PET.
Детальніше
18.03.2024
Дії касира, якщо при здійсненні входу ПРРО відмовляє у вході та повідомляє про відкриту зміну на іншому ПРРО
При здійсненні входу ПРРО відмовляє у вході та повідомляє про відкриту зміну на іншому ПРРО, якщо ПЗ одночасно встановлено на два окремі пристрої: що робити касиру?
Детальніше
23.02.2023
Чи має право СГ використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю?
Суб’єкт господарювання має право використовувати одну печатку на всіх ПРРО, які зареєстровані на кожну окрему господарську одиницю, якщо такі ПРРО не потребують задіяння касирів. Я...
Детальніше
12.12.2022
Аварійне відключення світла протягом війни: чи буде відповідальність за нестворення Z-звітів?
Чи передбачена відповідальність до СГ за нестворення (несвоєчасне створення) щоденних Z-звітів на РРО/ПРРО з причини потенційного/аварійного відключення електроенергії у період дії...
Детальніше
22.03.2023
Як скасувати реєстрацію РРО, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях
Яким чином здійснюється скасування реєстрації РРО, що знаходяться на територіях, які тимчасово окуповані або на яких ведуться бойові дії?
Детальніше
Cashälot
в ефірі