Вийшло оновлення Cashalot 19.08.24

20.08.2024
142

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.084). Що чекає на вас у цій версії?

Робота з касою (версія 1.00.084)

Блокування робочого місця касира

Траплялося, що потрібно відійти від каси, але залишати її відкритою не варіант?

Тепер ви можете заблокувати робоче місце касира для більшої безпеки. Просто натисніть на іконку замка у верхній панелі навігації, і касу буде заблоковано без закриття зміни. Ніхто інший не зможе отримати доступ. А для розблокування вам просто потрібно ввести свій пароль. Все легко і надійно!

Артикул та одиниці виміру в чеках

Тепер ви самі можете визначати, чи відображати артикул і одиниці виміру в чеках! Для цього відкрийте налаштування «Параметри чеків», виберіть господарську одиницю та в частині «Додаткові реквізити в чеку» увімкніть або вимкніть відповідний перемикач, щоб показати або приховати ці реквізити.

Доопрацювання Драйвера для BAS і API з COM інтерфейсом

Відкориговано механізм формування операції службової видачі при використанні API Cashalot у режимі без інтерфейсу. Тепер автоматична видача не відбуватиметься, якщо в кабінеті користувача Cashalot не налаштовано залишок готівки у касі.

Інші приємності

  • Cashalot тепер підтримує підключення POS-термінала від А-Банку через протокол ECR JSON.
  • Покращено швидкість завантаження реєстрів та реєстрацію чеків. Насолоджуйтесь ще більш швидкою та плавною роботою програми!
  • Доопрацьовано процес створення посилань на чеки в «Електронному кабінеті платника податків», що спрощує їх пошук і перегляд у кабінеті ДПС.
  • Перевірку статусів експрес-накладних (ЕН) у відкладених чеках оптимізовано через автоматичну обробку чеків, що значно пришвидшує цей процес.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 12.07.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.062) та Кабінета Cashalot
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 29.05.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії? Підключайте мобільний еквайринг від ПриватБанку...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 03.07.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень Кабінета Cashalot. Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.11.2022
Знайти посилання для завантаження мобільного застосунку ПРРО Cashalot тепер можна просто на сторінці авторизації Кабінета користувача Cashalot. Натисніть на відповідну іконку та за...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 12.01.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.052) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
Cashälot
в ефірі