Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 21.08.23

22.08.2023
462

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.064).

Робота з касою (версія 1.00.064)

Друкуйте цінники для товарів

Функціонал друку цінників вже чекає на вас у застосунку Cashalot.

Можливість друку цінників для товарів реалізовано у довіднику Номенклатура та розділі Склад - Залишки товарів. Функціонал простий та доступний в роботі - для друку цінників необхідно  виділити в переліку номенклатуру за допомогою кнопки зліва та натиснути на іконку Друк цінника вкінці рядка, або зліва в заголовку реєстру.

Також надана можливість друку цінників при масовому виборі товарів в довіднику Номенклатура та розділі Склад - Залишки товарів

Функціонал друку цінників підтримує друк штрих-коду, внутрішнього або виробника, і надає можливість вибору штрих-коду, необхідного для друку.

При друку цінників, штрих-коди, які відповідають стандартам EAN-13, будуть мати лінійний вигляд, що забезпечить можливість роботи зі сканером штрих-кодів.

Використовуйте власний штрих-код для товарів

Для зручності роботи з товарами реалізовано обробку та відображення внутрішнього штрих-коду, налаштованого у кабінеті користувача Cashalot.

Також, для робочого місця касира, довідника Номенклатур та реєстру Залишки додано можливість пошуку товару по його внутрішньому штрих-коду.

Додатково у реєстрах Номенклатура та Залишки реалізовано колонку «Внутрішній штрих-код».

Копіюйте посилання на фіскалізований чек в Cashalot

Реалізовано функціонал копіювання посилання на перегляд чека в кабінеті користувача.

Скопіювати посилання на чек можливо одразу після фіскалізації по кліку на кнопку Копіювати посилання на чек або ж за допомогою Історії операцій – оберіть потрібний чек та клікніть на іконку Копіювати посилання.

Швидкий пошук групи

В реєстрі Номенклатура для картки товару реалізовано можливість пошуку по назві групи

Ми прагнемо до досконалості

  1. Звіт про реалізовані товари. Оновлено візуальний вигляд форми звіту «Про реалізовані товари».
  2. Відображення дати відкриття зміни на касі. Для зручності перегляду, у розділі Всі каси, додано візуальне відображення дати та часу коли саме була відкрита та закрита зміна на касі.
  3. Оптимізована робота програми в режимі офлайн при використані сертифікатів різних користувачів.
  4. Налаштовано отримання інформації про реєстрацію чека Службової видачі у разі нестабільного інтернет-з’єднання при закритті зміни.
  5. Доопрацьовано механізм закриття зміни після примусового завершення офлайн сесії при використанні API COM(Bridge) та Драйвер Cashalot для BAS.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 29.11.2023
Реалізовано драйвер POS-термінала Cashalot для BAS, що надає можливість використання в обліковій системі BAS банківського термінала, підключеного до РМК Cashalot. Робота з драйверо...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 26.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.074).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 06.07.2023
У модулі Склад додано новий розділ Переміщення товарів. У розділі можна створювати, зберігати та проводити документи Переміщення товарів. Документи призначені для переміщення товар...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 27.02.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.054).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 01.03.24
Відтепер Cashalot надає можливість переміщувати облікові залишки товарів між суб'єктами господарювання. Здійснювати товарообіг можна між суб’єктами господарювання, що зазначені у р...
Детальніше
Cashälot
в ефірі