Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023

23.06.2023
447

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Обирайте провайдера для відправки чеків у SMS

Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштувати відправку чеків у SMS також з використанням сервісу розсилки повідомлень SendPulse та BSG.

Налаштування відправки чеків покупцям у SMS можна виконати у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацьовано механізм закриття зміни на бек-офісі.
  2. Реалізовано можливість додавання необмеженої кількості позицій в документах розділу Склад.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 17.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.048).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 13.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023
Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштуват...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 15.12.23
Додали можливість обирати сталий інтервал часу (сьогодні, вчора тощо) у фільтрі Період розділів Аналітика, Склад та Документи. У Картці номенклатури – Історія цін додали 2 нових ін...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 23.11.23
Тепер за допомогою Cashalot ви можете не тільки замовити необхідну кількість товарів, але й повернути товар постачальнику. У модулі Склад додано новий розділ Повернення товарів, у...
Детальніше
Cashälot
в ефірі