Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 22.06.2023

23.06.2023
351

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення Кабінета Cashalot.

У оновленні Кабінета Cashalot:

Обирайте провайдера для відправки чеків у SMS

Налаштовуйте відправку чеків покупцям у SMS повідомленнях за допомогою провайдерів, які зручні для вас. Розширено перелік сервісів для відправки повідомлень, тепер можна налаштувати відправку чеків у SMS також з використанням сервісу розсилки повідомлень SendPulse та BSG.

Налаштування відправки чеків покупцям у SMS можна виконати у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Доопрацьовано механізм закриття зміни на бек-офісі.
  2. Реалізовано можливість додавання необмеженої кількості позицій в документах розділу Склад.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 29.11.2023
Реалізовано драйвер POS-термінала Cashalot для BAS, що надає можливість використання в обліковій системі BAS банківського термінала, підключеного до РМК Cashalot. Робота з драйверо...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 30.10.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.069) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot 29.06.2022
У розділах Мій бізнес та Всі каси реалізовано Майстер, що спрощує реєстрацію нових ГО та ПРРО. Майстер допоможе додати відомості про нові ГО та ПРРО, автоматично заповнити та відпр...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 26.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.074).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022
Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot. Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.
Детальніше
Cashälot
в ефірі