Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023

17.02.2023
556

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot.

Заповнюйте реквізити товарів правильно

Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.

Якщо для номенклатури у полі Акцизний податок обрано значення «5%» та літеру, у полі Тип обрано значення товар, але поле Код УКТЗЕД не заповнено, після натискання на кнопку Зберегти з’явиться повідомлення: «Для товару обрано ставку акцизного податку 5%, необхідно вказати код УКТЗЕД».

Також, цей контроль реалізовано під час імпорту номенклатури із файлів у форматі *.xls, *.xlsx, *.csv.

Якщо для номенклатури у файлі не зазначено код УКТЗЕД, але вказано значення 5% та літеру для акцизного податку та встановлено тип «товар», імпорт даних для номенклатури не виконується.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Приведено у відповідність до вимог законодавства вміст QR-коду, що відображається у розділі Аналітика при перегляді чеків, які були зареєстровані у режимі "Онлайн" та "Офлайн".
  2. Відкориговано відображення реквізитів на друкованій формі Z-звіту при перегляді у розділі Аналітика.

Відкориговано відображення реквізитів на друкованих формах фіскальних чеків та видаткових чеків у розділах Аналітика – Статистика по чекам продажу та Статистика по чекам повернення.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 27.11.23
У модулі Склад додано новий розділ Рух товарів, який надає можливість аналізувати інформацію про рух товарів у господарських одиницях на певну дату або за обраний період.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 11.03.24
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.077) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 26.12.2023
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.074).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 08.07.24
Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.082). Що чекає на вас у цій версії?
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 16.03.2023
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.056) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
Cashälot
в ефірі