Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023

17.02.2023
444

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot.

Заповнюйте реквізити товарів правильно

Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.

Якщо для номенклатури у полі Акцизний податок обрано значення «5%» та літеру, у полі Тип обрано значення товар, але поле Код УКТЗЕД не заповнено, після натискання на кнопку Зберегти з’явиться повідомлення: «Для товару обрано ставку акцизного податку 5%, необхідно вказати код УКТЗЕД».

Також, цей контроль реалізовано під час імпорту номенклатури із файлів у форматі *.xls, *.xlsx, *.csv.

Якщо для номенклатури у файлі не зазначено код УКТЗЕД, але вказано значення 5% та літеру для акцизного податку та встановлено тип «товар», імпорт даних для номенклатури не виконується.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Приведено у відповідність до вимог законодавства вміст QR-коду, що відображається у розділі Аналітика при перегляді чеків, які були зареєстровані у режимі "Онлайн" та "Офлайн".
  2. Відкориговано відображення реквізитів на друкованій формі Z-звіту при перегляді у розділі Аналітика.

Відкориговано відображення реквізитів на друкованих формах фіскальних чеків та видаткових чеків у розділах Аналітика – Статистика по чекам продажу та Статистика по чекам повернення.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 01.03.24
Відтепер Cashalot надає можливість переміщувати облікові залишки товарів між суб'єктами господарювання. Здійснювати товарообіг можна між суб’єктами господарювання, що зазначені у р...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.07.23
У Кабінеті Cashalot новий корисний функціонал. Відтепер, переглядаючи відомості про товари у довіднику Номенклатура або інформацію про залишки товарів у розділі Склад – Залишки тов...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 14.06.2023
Налаштування відправки чеків покупцям у SMS виконуються у розділі Мій бізнес – Налаштування – Налаштування господарських одиниць – Відправка SMS -повідомлень.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.02.2023
Заповнюйте реквізити товарів правильно. Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД у картці номенклатури для підакцизних товарів.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashӓlot 29.06.2022
У розділах Мій бізнес та Всі каси реалізовано Майстер, що спрощує реєстрацію нових ГО та ПРРО. Майстер допоможе додати відомості про нові ГО та ПРРО, автоматично заповнити та відпр...
Детальніше
Cashälot
в ефірі