У мобільному застосунку Cashalot доступна інтеграція із застосунком "Термінал by mono"

30.07.2024
294

Мобільний еквайринг є сучасним способом розрахунку, який дозволяє продавцю приймати платежі за допомогою свого смартфону або іншого мобільного пристрою. Еквайринг забезпечує зручність та безпеку оплати для покупців і продавців, а також допомагає збільшити обсяги продажів та лояльність клієнтів.

Переваги мобільного еквайрингу очевидні, адже сьогодні кожен із нас майже не випускає з рук свій смартфон, використовуючи його для закриття своїх найрізноманітніших потреб, зокрема і прийому платежів. Мобільний застосунок Cashalot від Linkos Group — це повноцінна каса у вашому смартфоні. А широкий набір сервісів для оплати та еквайринг від провідних банків дозволяють приймати платежі в будь-який зручний для вашого покупця спосіб. Перелік банків, підключених до ПРРО, постійно розширюється, і зараз ми хочемо презентувати вам нову можливість — інтеграцію мобільного застосунку ПРРО Cashalot із Monobank. 

Інтеграція із застосунком "Термінал by mono" дає можливість використовувати вбудований у мобільний пристрій NFC-модуль для приймання платіжних карток від клієнтів без використання додаткових пристроїв. 

Увага! Можливість приймати платежі через застосунок "Термінал by mono" працює тільки на мобільних пристроях, у яких є вбудований модуль NFC і які працюють під керуванням операційної системи Android. До того ж ця функція є доступною для користувачів, які являються клієнтами Monobank і зареєстровані в особистому кабінеті ФОП Monobank. 

Переваги використання «Термінал by mono»

  • збільшення продажів та зниження витрат: завдяки еквайрингу ви можете наростити потік клієнтів та мінімізувати витрати на інкасацію;
  • швидкість і простота: "Термінал by mono" дозволяє клієнтам швидко та просто оплачувати товари та послуги;
  • безпека: еквайринг позбавляє ризику отримати фальшиві купюри;
  • підвищення лояльності клієнтів: адже ви надаєте їм зручний та безпечний спосіб оплати.

Такий спосіб особливо підходить:

  • якщо у вас офлайн-магазин;
  • у разі кур'єрських доставок;
  • якщо ви хочете отримувати оплату за послуги.

Декілька кроків для підключення терміналу у смартфоні від Monobank 

  • встановіть застосунок tapXphone на смартфон із попередньо завантаженим додатком Cashalot, запустіть його та прийміть умови ліцензійної угоди;
  • в особистому кабінеті ФОП Monobank замовте послугу "Термінал у смартфоні", натисніть кнопку "Вхід в застосунок" — і побачите згенерований QR-код;
  • встановіть застосунок "Термінал by mono", відскануйте QR-код — і ваш пристрій буде додано у вкладку "Девайси";

Щоб налаштувати інтеграцію із застосунком "Термінал by mono" в кабінеті користувача Cashalot, дивіться детальну інструкцію за посиланням.

Маєте інші питання щодо налаштування та роботи еквайрингу від Monobank із ПРРО Cashalot? У такому разі ви можете зв’язатися із нашою службою технічної підтримки або звернутися до одного з партнерів у вашому регіоні.

Телефони технічної підтримки:

+380 67 201 06 46
+380 44 201 06 46

Обрати партнера у вашому регіоні можна тут.

Зробіть свій бізнес більш зручним для клієнтів. Почніть приймати платежі за допомогою свого мобільного телефону вже сьогодні! Термінал у смартфоні від Monobank є сучасним та зручним рішенням для підприємств будь-якого розміру. Досить витрачати кошти на оренду POS-терміналу, будьте мобільними і надайте своїм клієнтам простий та безпечний спосіб оплати завдяки  "Терміналу" від Monobank та Cashalot!

Інші новини

09.02.2024
«Як M.E.Doc — найкращий для звітності, так і Cashalot — найкращий для розрахункових операцій», — Дмитро Борисов
Комерційний директор Linkos Group, амбасадор ПРРО — Дмитро Борисов — виступив на Великому Річному Семінарі 7eminar.com, де розповів про шлях програмного продукту Cashalot від суто...
Детальніше
08.12.2023
Cashalot визнаний «Найкращим технологічним рішенням»
Програмний РРО Cashalot завоював почесне перше місце у номінації «Найкраще технологічне рішення» від Спілки українських підприємців — Премія: СУП 2023.
Детальніше
19.01.2024
Cashalot — преміумпартнер Великого Річного Семінару
Програмний РРО Cashalot взяв участь у Великому Річному Семінарі від 7eminar.com, як преміумпартнер. Це грандіозна подія року для всіх бухгалтерів України, адже саме тут щороку бухг...
Детальніше
31.05.2023
«Форсайт 2.3»: розвиток ПРРО та нові можливості Cashalot
26 травня Linkos, вперше за три роки, зібрав партнерів на всеукраїнську конференцію «Форсайт 2.3» у форматі офлайн.
Детальніше
Cashälot
в ефірі