Чи застосовується РРО/ПРРО у разі продажу страв у навчальних закладах?

25.01.2024
264

Відповідно до вимог п. 11 ст. 9 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР реєстратори розрахункових операцій або програмні РРО та розрахункові книжки не застосовуються при продажу страв та безалкогольних напоїв у їдальнях і буфетах загальноосвітніх навчальних закладів і професійно-технічних навчальних закладів під час навчального процесу. 

Про це нагадали податківці ДПС у Львівській області. 

Про те, кому потрібен платіжний термінал у 2024 році та для кого зменшені штрафи за порушення застосування РРО та ПРРО, читайте в Блозі та на нашому Telegram-каналі Cashalot в ефірі
 

Інші новини

25.09.2023
Скасування реєстрації РРО: у яких випадках це можливо?
Реєстрація РРО діє до дати скасування реєстрації РРО. Скасування РРО може відбуватися у добровільному або примусовому порядку. Деталі - у нашому матеріалі.
Детальніше
09.06.2023
Які дії СГ у разі несправності ПРРО, а саме неможливо закрити зміну та сформувати ЗЕТ-звіт?
Податківці повідомили, як діяти у разі несправності програмного реєстратора розрахункових операцій.
Детальніше
01.11.2021
Робота з POS-терміналами у ПРРО Cashalot: розширення можливостей
Розширена лінійка POS-терміналів, що можуть бути підключені до ПРРО Cashalot. Відтепер можна під'єднати POS-термінали із прошивкою компанії Printec. Це можна зробити, здійснивши ле...
Детальніше
26.12.2022
Оплата за неотриманий товар карткою, а повернення коштів – готівкою: чи можливо?
Чи має право СГ повернути кошти готівкою за неотриманий товар (ненадану послугу), якщо оплата проводилася через РРО з використанням банківської платіжної картки (POS-терміналу)?
Детальніше
01.11.2022
Форма № 5-ПРРО для електронної печатки: особливості заповнення
Як заповнюється Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа за ф. №5-ПРРО (J/F1391802) для електронної печатки ПРРО?
Детальніше
Cashälot
в ефірі