«Аналітика» у Cashalot — надійний помічник у веденні бізнесу

12.01.2024
295

Початок нового року — це хороша нагода провести детальний аналіз показників минулого року для свого бізнесу, щоб, за необхідності, щось змінити в цьому році. 

Річна аналітика бізнесу — це важливий процес, за допомогою якого підприємці оцінюють свій бізнес за минулий рік. Вона містить аналіз фінансових показників: продажі, витрати та прибуток, а також нефінансові показники: задоволеність клієнтів, продуктивність праці та інновації.

Існує кілька причин, чому підприємцям важливо проводити річну аналітику свого бізнесу:

  • Це допомагає підприємцям відстежувати свій прогрес. Річна аналітика дає підприємцям можливість побачити, як їхній бізнес розвивався протягом року. Це може допомогти зрозуміти, які стратегії працюють, а які ні.
  • Це допомагає підприємцям виявляти проблеми. Річна аналітика може допомогти підприємцям виявити проблеми у своєму бізнесі, які вони можуть не помітити в іншому випадку. Наприклад, аналітика може показати, що продажі зменшуються, або витрати зростають.
  • Це допомагає підприємцям приймати обґрунтовані рішення. Річна аналітика може допомогти підприємцям приймати обґрунтовані рішення про майбутнє свого бізнесу.

Річна аналітика бізнесу — це той важливий інструмент, який може допомогти підприємцям досягти успіху, адже вона допомагає підприємцям відстежувати свій прогрес, виявляти проблеми та приймати обґрунтовані рішення.

«Аналітика» від Cashalot 



Успішний підприємець використовує аналітику для вдосконалення своїх продуктів та покращення послуг, обслуговування клієнтів та діагностики ринку. Інструменти розділу «Аналітика» в Cashalot допоможуть вам використовувати всі можливості сучасних програмних РРО. 

Тож, зараз для проведення аналізу свого бізнесу, підприємцю не потрібно витрачати зайвих зусиль та часу, задіюючи всі можливі та неможливі ресурси власного мозку і ще кількох помічників. Завдяки, модулю «Аналітика», що є частиною ПРРО Cashalot, кожен підприємець може легко проаналізувати стан своїх продажів за будь-який період. У власному особистому кабінеті можна легко відстежувати всі показники, аналізувати інформацію, вчасно приймати управлінські рішення та користуватися іншими корисними функціями. 

Все, що потрібно зробити — просто перейти до модуля «Аналітика» і обрати потрібний звіт: «Статистика по чеках продажу», «Аналітика по реалізованих товарах», «Статистика по Z-звітах» тощо. Крім того, усі необхідні вам аналітичні дані доступні у вигляді графічного зображення та детальної інформації у зручному табличному вигляді просто на вашому екрані. Важливо — користування «Аналітикою» в Cashalot безоплатне для усіх клієнтів ПРРО Cashalot. 

Статистика по чеках продажу

Розділ забезпечить підприємця інформацією про години активності покупців у кожній точці продажу, пікові навантаження, завантаженість продавців. Такі висновки можна робити, маючи можливість переглянути інформацію про величину чеків, проаналізувати кількість чеків та їх суми по днях і годинах, відстежувати величину середнього чека за обраний період. Крім того, в обраному періоді можна додатково аналізувати дані у розрізі господарської одиниці, ПРРО, касирів, за видами та способами оплати. 

Статистика по чеках повернення

Володіти інформацією про повернення товару замало, важливо також правильно її аналізувати. Тому цей розділ надає змогу переглянути інформацію щодо кількості зареєстрованих видаткових чеків та суми повернень, даних про величину чеків повернення, відстежувати величину середнього чека повернення за обраний період та дізнатися, які товари повертають найчастіше. Це дасть змогу зʼясувати причину повернень, щоб згодом покращити якість товарів чи обслуговування і зменшити кількість повернень.  

Аналітика щодо реалізованих товарів



Аналітичний розділ надає можливість проаналізувати реалізацію товарів по групах за обраний період та дізнатися, яка частка виторгу припадає на певну групу товарів. Крім того, можна аналізувати динаміку реалізації за обраними товарами у розрізі суми та кількості, а також динаміку продажу в розрізі господарських одиниць. За обраний період можна проаналізувати дані у розрізі ГО, ПРРО, касирів, за видами та способами оплати.

Z-звіти



У користувача є можливість:

  • переглянути та проаналізувати дані у розрізі продажу чи повернення за обраний період;
  • переглянути кількість зареєстрованих Z-звітів у розрізі ГО, касирів та ПРРО;
  • дізнатися про загальні виторги та за видом оплати.

Касові зміни

За допомогою цього розділу можна переглянути та проаналізувати інформацію про касові зміни: дату та час відкриття/закриття зміни у ПРРО, який касир відкривав або закривав зміну, стан зміни (відкрита чи закрита), суми продажів та повернення у розрізі видів оплати, суми службового внесення та видачі.

Тож, якщо ваша мета — розвиток свого бізнесу, збільшення прибутків та мінімізація витрат, тоді «Аналітика» від Cashalot — ваш найкращий та найнадійніший помічник.

Всі аналітичні розділи модуля нададуть змогу усім клієнтам Cashalot проаналізувати та зрозуміти, що відбувається з їхнім бізнесом. І все це абсолютно безплатно. 

Долучайтесь, користуйтесь важливим та функціональним сервісом, аналізуйте і розвивайте свій бізнес та Україну!

Інші новини

29.11.2022
Відключення електроенергії та відсутність інтернет-зв’язку: що з РРО/ ПРРО та чи штрафуватимуть?
ДПС проінформувала щодо проблеми відключення електроенергії та відсутності інтернет-зв’язку та, відповідно, щодо передачі інформації про розрахункові операції до ФСКО.
Детальніше
26.04.2023
До уваги платників податків, які у своїй діяльності використовують РРО
Чи встановлені обмеження розрахунків готівкою між фізособами та ФОП, які в своїй діяльності використовують РРО?
Детальніше
23.06.2023
Затверджено нові зразки марок акцизного податку
Постановою КМУ від 19.06.2023 р. № 618, яка набирає чинності з 01.07.2023 р., затверджено нові зразки марок акцизного податку.
Детальніше
13.09.2023
ФОП надає послуги через мережу інтернет через платіжний сервіс WayForPay: чи застосовувати РРО/ПРРО?
Чи потрібно ФОП, який надає послуги через мережу інтернет (відсутнє конкретне місце розрахунків), при отриманні оплати через платіжний сервіс WayForPay застосовувати РРО/ПРРО?
Детальніше
06.04.2023
СГ має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення: скільки РРО/ПРРО потрібно?
Чи необхідно застосовувати РРО та/або ПРРО на кожен об’єкт господарювання, якщо суб’єкт господарювання має декілька об’єктів господарювання на одну адресу, але різні приміщення?
Детальніше
Cashälot
в ефірі