Анонс нового функціоналу. Плани Cashalot на майбутнє

13.12.2022
778



2022 рік показав усім нам, що життя триває кожного дня і його треба цінувати. Війна неминуче вплинула на кожного українця та бізнес загалом. Однак, попри труднощі, ми всі продовжуємо боротися, жити і будувати плани на майбутнє. Ми теж маємо плани на наступний рік і вирішили привідкрити таємницю та поділитися майбутніх нашого Cashalot з вами.

Над чим ми зараз працюємо?

Продаж пов’язаних товарів 

У картці номенклатури зовсім скоро буде реалізовано можливість поєднувати пов’язані товари, які додаватимуться у чек під час внесення основного товару.

Конструктор чеків 

Зараз у процесі реалізації функціонал для створення індивідуальних шаблонів друкованих форм фіскального/видаткового чеків, налаштування відображення додаткових необов’язкових реквізитів (суми знижки за позиціями в чеку, назви одиниці виміру, штрих-коду товару). Кожен підприємець зможе створювати індивідуальний шаблон чека для свого бізнесу за власними уподобаннями та потребами.

Облік залишків на робочому місці касира 

Зовсім скоро з’явиться можливість отримання з бек-офісу даних щодо кількості товарів у господарській одиниці за інформацією розділу «Склад», розрахунок кількості відповідно до продажу/повернення товару в РМК, синхронізація залишків із бек-офісом.

Також наша команда вже займається доопрацюваннями, що полегшують користувачу контроль за КЕП.

У розробці теж імпорт чеків, що були зареєстровані на ФСКО – неважливо, який ПРРО ви використовуєте, завдяки цьому функціоналу можна завантажити раніше зареєстровані чеки, до кабінету користувача Cashalot. У такий спосіб ви отримаєте єдину, повну базу всіх розрахункових операцій для свого бізнесу. Це буде корисним для подальшого аналізу потреб та можливостей вашого підприємства на кожному етапі діяльності. 

Мобільний Cashalot

Мобільний застосунок Cashalot став справжнім відкриттям 2022 року. Каса, яка завжди з вами, адже доступна на будь-якому мобільному пристрої. 

Зараз, коли перебої зі світлом впливають на життя та можливість бізнесу реєструвати чеки, мобільна каса Cashalot є дійсно рятувальним жилетом, що дозволяє продовжити працювати, або екстрено закрити зміну. 

Що нового очікується у мобільному застосунку?

Вже незабаром у мобільному застосунку Cashalot вийде підтримка хмарного підпису CloudKey. Завдяки хмарному підпису, питання «Де зберігати КЕП?» стане не актуальним. Кожен користувач зможе працювати з мобільною касою ще зручніше, адже більше не доведеться думати про способи під’єднання КЕП, щоб відкрити зміну чи сформувати z-звіт. 

Картка товару у застосунку 

Також зовсім скоро буде додано можливість створювати картку товару одразу в мобільному застосунку, з подальшою синхронізацією з бек-офісом.

Крім того, ми працюємо над можливістю під’єднання Wi-Fi та Bluetooth-принтерів, а також над додаванням нових зручних форм розрахунку, таких як LiqPay та Монобанк. Нові способи розрахунків дозволять вашим покупцям вільно розраховуватися у будь-який зручний для них спосіб, а вашому бізнесу бути ще більш привабливим для ваших клієнтів. 

Отже, попереду новий рік, який принесе багато змін для кожного з нас. Ми впевнені у нашому завтра, сміливо будуємо плани на майбутнє, адже точно знаємо, що перемога близько. 

Інші новини

13.09.2022
Штрих-коди товарів у чеку: як це реалізовано в ПРРО Cashalot?
Дізнайтесь, коли штрих-код повинен відображатися у фіскальному чеку, а коли - ні, і які можливості роботи зі штрих-кодом є у Cashalot.
Детальніше
28.07.2022
Чи штрафуватимуть ФОПів за неведення обліку товарів під час дії ВС?
Облік товарних запасів здійснюється ФОП шляхом постійного внесення до форми ведення обліку товарних запасів інформації про надходження та вибуття товарів на підставі первинних доку...
Детальніше
17.02.2023
Про застосування на господарській одиниці ФОП-єдинника РРО та/або ПРРО
ФОП-єдинник здійснює реалізацію супутніх товарів за готівку, та технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, в безготівковій формі, шляхом внесення готі...
Детальніше
19.02.2024
Членські внески: що з РРО/ПРРО?
Чи необхідно застосовувати РРО/ПРРО у разі здійснення розрахунків (приймання членських внесків) негосподарюючим суб’єктом?
Детальніше
05.07.2022
Інтеграція Cashalot із plata by mono — нові можливості для ПРРО
Ми в Cashalot продовжуємо працювати і допомагати українському бізнесу. Так, відтепер у програмному РРО Cashalot доступна інтеграція із Monobank.
Детальніше
Cashälot
в ефірі