Вийшло оновлення Cashalot 17.07.24

25.07.2024
113

Cashalot дбає про комфорт своїх користувачів, тому зустрічайте нову хвилю оновлень ПРРО Cashalot (версія 1.00.083). Що чекає на вас у цій версії?

Робота з касою (версія 1.00.083)

Оновлений дизайн вікна авторизації

У прагненні до функціональності Cashalot пам’ятає і про естетику! Насолоджуйтесь новим виглядом вікна входу в систему.

Покращення процесу імпорту чеків

Імпорт чеків до реєстру відкладених став ще зручніше!

Підтримка хмарного підпису ПУМБ

Тепер ви можете авторизуватись за допомогою хмарного підпису ПУМБ. Для цього натисніть на вкладку Хмарне сховище та виберіть ПУМБ SmartSign у полі Провайдер. Далі оберіть ваш сертифікат та введіть пароль. Все дуже просто!

Доопрацювання Драйвера для BAS і API з COM інтерфейсом:

Відкориговано механізм збереження готівки в касі при використанні API Cashalot в режимі без інтерфейсу. Тепер під час закриття зміни службова видача враховує ліміти, налаштовані у кабінеті користувача Cashalot.

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.02.2024
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.076).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 01.12.2022
Встановіть додатковий захист для вашого акаунту через двофакторну автентифікацію за допомогою Google Authenticator. Використання двофакторної автентифікації надає додатковий рівень...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 28.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення мобільного застосунку Cashalot.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Cashalot 09.05.24
Зручно відслідковуйте статус, а також дату та час його останнього оновлення, прямо у вікні детального перегляду документа! Крім того, для ще більшої зручності додано підказку щодо...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot та Кабінета Cashalot 08.11.23
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.070) та Кабінета Cashalot.
Детальніше
Cashälot
в ефірі