Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 27.02.2023

01.03.2023
401

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.054).

Робота з касою (версія 1.00.054)

Налаштовуйте відображення цифрового значення штрих-коду товару у друкованому чеку

Додано можливість налаштовувати відображення цифрового значення штрих-коду товару у друкованому чеку.

У розділі Налаштування – Параметри чеків додано опцію Штрих-код товару.

Якщо у Картці номенклатури заповнено поле Введіть штрих-код товару та у розділі Параметри чеків увімкнено опцію Штрих-код товару, у друкованій формі чеків продажу/повернення відображатиметься реквізит Штрих-код товару.

Зверніть увагу, налаштування опції Штрих-код товару не застосовується для підакцизних товарів (у Картці номенклатури у полі Акцизний податок обрано значення 5%).

Нагадуємо, для підакцизних товарів на друкованій формі чеків продажу/повернення відображається цифрове значення штрихового коду (автоматично та без додаткових налаштувань) за умови, що у картці товару в полі Введіть штрих-код товару внесено значення штрих-коду товару.

Налаштовуйте відображення суми за обслуговування у друкованій формі чека

Додано можливість налаштовувати розрахунок та відображення суми за обслуговування у друкованій формі чека відповідно до встановленого відсотку.

У розділі Налаштування – Параметри чеків додано область налаштувань Відсоток за обслуговування.

У області можна вказати значення відсотка для розрахунку суми за обслуговування від загальної суми по чеку. Для виконання налаштувань у області Відсоток за обслуговування введіть значення відсотка, що буде нараховуватися як плата за обслуговування.

Якщо відсоток є фіксованим та не може змінюватись касиром, активуйте опцію Фіксований. Якщо опцію Фіксований вимкнено, відсоток за обслуговування може бути змінений касиром під час формування чека. Для розрахунку суми ПДВ за ставкою 20% із суми за обслуговування, активуйте опцію ПДВ 20%.

Якщо у полі Відсоток за обслуговування встановлено значення більше «0», параметр Обслуговування, автоматично відображатиметься у вікні формування чека окремою позицією після додавання першої позиції у чек.

При розрахунку суми до сплати враховується сума за обслуговування. У разі потреби, позиція Обслуговування, може бути видалена з чека.

Для режиму Ломбардні операції розрахунок суми за обслуговування здійснюється лише при формуванні фіскальних чеків по операціям з режимом Продаж.

Заповнюйте реквізити товарів правильно

Додано контроль на обов’язкове заповнення поля Код УКТЗЕД при заповненні Картки номенклатури для підакцизних товарів.

Якщо для номенклатури у полі Акцизний податок обрано значення «5%» та літеру, у полі Тип обрано значення товар, але поле Код УКТЗЕД не заповнено, після натискання на кнопку Зберегти з’явиться повідомлення: «Для товару обрано ставку акцизного податку 5%, необхідно вказати код УКТЗЕД».

Цей контроль, також, реалізовано під час імпорту номенклатури із файлів у форматі *.xls, *.xlsx, *.csv.

Якщо для номенклатури у файлі не зазначено код УКТЗЕД, але вказано значення 5% для акцизного податку та встановлено тип «товар», імпорт даних для номенклатури не виконується.

Доопрацьовано роботу API Bridge

Доопрацьовано роботу API Bridge інтеграції при використанні хмарного сховища ключів та роботі в режимі без інтерфейсу.

Ми прагнемо до досконалості:

  1. Оптимізовано відображення даних по відкритій касі у розділі Всі каси. Додано відображення дати закінчення дії ліцензії.
  2. У розділі Історія операцій додано нову колонку для відображення суми післяплати по чеку, зареєстрованого зі способом оплати Передоплата. За замовчуванням колонка прихована. Відобразити або приховати колонку можна по натисканню кнопки налаштувань у заголовку таблиці.
  3. Оптимізовано механізм виходу з режиму «офлайн» у випадку нестабільного з’єднання з ФСКО. Відкориговано встановлення локальних номерів чеків після аварійного завершення програми під час відправки даних «офлайн» сесії на ФСКО.
  4. Для користувачів, КЕП яких не зареєстрований на ФСКО за допомогою форми 5-ПРРО, при авторизації у програмі реалізовано відображення повідомлення «Користувач не зареєстрований на сервері ФСКО».
  5. Змінено на більш змістовні повідомлення, що відображаються під час спроби авторизації нового користувача за відсутності доступу до Кабінета користувача та/або ФСКО.
  6. Оптимізовано швидкодію роботи з довідником Номенклатура у разі наявності налаштувань у розділі Всі каси – Групи номенклатури у Кабінеті користувача.
  7. Додано оновлені сертифікати КНЕДП ЦСК АТ «Укрзалізниця».

Дякуємо, що обрали Cashalot!

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 06.07.2023
У модулі Склад додано новий розділ Переміщення товарів. У розділі можна створювати, зберігати та проводити документи Переміщення товарів. Документи призначені для переміщення товар...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 17.10.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.048).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 31.08.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.046).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 16.11.23
Продовжуємо дбати про потреби наших користувачів та розширювати можливості модуля Склад. У новій версії Кабінета Cashalot користувачі можуть створювати замовлення необхідної кілько...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 15.12.2022
Не пропустіть важливі повідомлення Cashalot. Кабінет Cashalot інформуватиме вас про актуальні події: оновлення програми, закінчення терміну дії ліцензії, новини тощо.
Детальніше
Cashälot
в ефірі