Форма № 5-ПРРО для електронної печатки: особливості заповнення

01.11.2022
7701

Податківці роз’яснили, як заповнюється Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) за ф. J/F1391802 для електронної печатки ПРРО?

При заповненні Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) за ф. № 5-ПРРО (ідентифікатор форми J/F1391802) для електронної печатки ПРРО вказуються у (рис. 1):

  • колонці 1 - назва суб’єкта господарювання;
  • колонці 2 - податковий номер суб’єкта господарювання;
  • колонці 3 - ідентифікатор ключа суб’єкта з печатки суб’єкта господарювання;
  • колонці 4 - роль (касир/старший касир).

Рис. 1

Про це інформує Східне міжрегіональне управління ДПС по роботі з ВПП.

Інші новини

27.11.2023
Що робити, коли закінчується строк служби РРО?
Для скасування реєстрації РРО, визначені строки експлуатації якого закінчилися, суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу заяву за формою № 4-РРО.
Детальніше
26.01.2024
Інтеграція мобільного застосунку ПРРО Cashalot з мобільними POS-терміналами 3 в 1 від Printec
Мобільні POS-термінали 3 в 1 — це сучасні пристрої, які дозволяють приймати безготівкові платежі, реєструвати розрахункові операції у податковій службі і друкувати чеки.
Детальніше
11.10.2021
ПРРО Cashalot інтегровано до IIKO
Інтеграційних рішень стає все більше! Чудова новина для користувачів облікової системи IIKO — ПРРО Cashalot вже інтегрована в IIKO.
Детальніше
13.07.2023
Застосування РРО у разі реалізації пального - роз'яснює ДПСУ
СГ, які зареєстровані платниками ПДВ та здійснюють реалізацію пального із застосуванням РРО, необхідно безумовно додержуватися вимог чинного законодавства в частині відображення у...
Детальніше
Cashälot
в ефірі