Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot 13.10.2022

20.10.2022
374

Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі.

Вийшло оновлення мобільного застосунку Cashalot

У цьому оновленні:

  1. Реалізовано функціонал завантаження чеків з сервера ДПС у розділі Історія операцій. При виборі пункту меню Завантаження чеків можна обрати необхідні параметри для завантаження: Господарська одиниця, ПРРО або Період.
  2. У розділі Історія операцій додано функцію Повернення по ФН довільного зареєстрованого чека, який відсутній у ПРРО. При використанні функції відкриється форма, у якій необхідно ввести параметри для пошуку фіскального чека: ГО, ПРРО, фіскальний номер чека. При натисканні кнопки Перевірити виконується пошук чека та, у разі відсутності у ПРРО, його завантаження з ФСКО.
  3. У розділі Історія операцій додано можливість здійснювати сторнування чеків:

    - Службове внесення;
    - Службова видача;
    - Фіскальний чек;
    - Видатковий чек.

    Зверніть увагу! Кнопка Сторнування доступна тільки у відкритій зміні для останньої за датою та часом зареєстрованої операції
     
  4. Для зручності користувачів у вікні Оберіть господарську одиницю додано можливість пошуку потрібної ГО за її назвою.
  5. Доопрацьовано механізм переходу до ПРРО із відкритою зміною. Скасовано постійний запит на виконання службового внесення при переході у ПРРО, на якому вже відкрито зміну.
  6. Відкориговано роботу з програмною клавіатурою, що відкривається при зміненні кількості товару у чеку, при використанні пристрою під управлінням Android 8.1.

Інші статті

оновлення
Вийшло оновлення ПРРО Cashalot 08.12.2022
Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі. Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення ПРРО Cashalot (версія 1.00.050).
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot 02.08.2022
Повідомляємо, що вийшло чергове оновлення Кабінету Cashalot та ПРРО Cashalot (версія 1.00.045). Для нас надзвичайно важливо, аби користувачі Cashalot були в курсі змін у програмі.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 13.07.23
У Кабінеті Cashalot новий корисний функціонал. Відтепер, переглядаючи відомості про товари у довіднику Номенклатура або інформацію про залишки товарів у розділі Склад – Залишки тов...
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінета Cashalot 28.07.23
Додавайте зображення товару у картку Номенклатури. Щоб додати малюнок натисніть поле у лівому верхньому куті картки номенклатури та оберіть файл з зображенням товару.
Детальніше
оновлення
Вийшло оновлення Кабінету Cashalot 16.11.2022
Знайти посилання для завантаження мобільного застосунку ПРРО Cashalot тепер можна просто на сторінці авторизації Кабінета користувача Cashalot. Натисніть на відповідну іконку та за...
Детальніше
Cashälot
в ефірі